Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem válni akar, de én nem?
Fura lesz, hogy ezt pont én mondom aninek a szemében ha valaki megcsalja a másikat az halott ember, De miért nem próbálod helyre hozni a dolgokat.
Ha sikerül többet ne kefélj félre, mot látod, hogy egy dugás nem érte meg...
Egy kapcsolathoz két ember kell, te hiába akarod, ha ő nem, úgy sem fog menni, jobb belenyugodni. Erőszakkal nem tarthatod magad mellett és értelme sem sok lenne.
Van egy békítő tárgyalás és pár hónap szünet, ha addig nem juttok közös nevezőre, akkor elválasztanak. (Legalább is 6 éve, amikor én váltam így volt.)
Ma már semmilyen indok nem kell sajnos a váláshoz.
Valaki bemegy a bíróságra, azt mondja hogy már nincs kedve a házassághoz és ez is elég indok a váláshoz. Azt is mondhatja, hogy ma reggel úgy ébredt hogy már nincs kedve házasnak lenni, azt is el kell fogadnia a bíróságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!