Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem válni akar, de én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem válni akar, de én nem?

Figyelt kérdés
18 éve vagyunk házasok, 20 éve együtt.
2015. nov. 19. 07:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A bíróságra csak a válás jogi része vonatkozik azaz, hogy törvényesen felbontsa és a házassággal járó kiváltságokat, kedvezményeket törvényes úton megszüntesse.

Nem foglalkoznak a miért-el és a hogyan-al. Ha a feleséged válni akar akkor el is fog válni. Valószínű több van itt a háttérben mint a megcsalás.

2015. nov. 19. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
20 év altt rendesen meg lehet uni a másikat
2015. nov. 20. 00:37
 13/16 A kérdező kommentje:

A megcsalás szerinte megbocsáthatatlan. Amikor összeismerkedtünk, kijelentette, hogy egy félrekufirc miatt is elhagyna. De azt nem gondoltam volna, hogy 20 év után is ezt mondja.Abban biztos vagyok, hogy szeret és nincs senkije, de nagyon vaskalapos.Nem lehet meggyőzni sehogy.

Már annyira bánom...

2015. nov. 20. 08:01
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem ha azt mondod hogy a tárgyalás előtt pár nappal még volt köztetek testi kapcsolat, akkor lehet hogy elutasítja a bíróság a keresetet DE ennek nézz utána nem biztos vagy vki javítson ki ha tévedek
2015. nov. 20. 13:07
 15/16 anonim ***** válasza:

#14:

Tévedsz, de már leírták itt. A válóper nem büntető per, nem azért választják el büntetésből, mert megcsalta. Ha két ember közül az egyik azt mondja, hogy el akar válni a másiktól, akkor elválasztják őket. Kényszerből nem marad együtt egy pár és nem is kell elkövetni semmit.

Egyszerűen az egyik fél beadja a keresetet, kijelenti, hogy elhidegült a párjától és nem akar vele tovább együtt élni. Ennyi, kész, passz ... kapnak 3-4 hónapot, hogy változik -e vélemény és ha nem, elválasztják őket.

2015. nov. 20. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne azon agyalj h el akar válni hanem azon, hogy hogyan tudod elérni hogy újra bízzon benned és újra beléd szeressen. Udvarlás, kb. olyan intenzitással mint amikor udvaroltál neki csak szorozd meg ezerrel. A végén nyersz egy házasságot és becsületet. Fogadd meg.
2015. dec. 3. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!