Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem válni akar, de én nem?
A bíróságra csak a válás jogi része vonatkozik azaz, hogy törvényesen felbontsa és a házassággal járó kiváltságokat, kedvezményeket törvényes úton megszüntesse.
Nem foglalkoznak a miért-el és a hogyan-al. Ha a feleséged válni akar akkor el is fog válni. Valószínű több van itt a háttérben mint a megcsalás.
A megcsalás szerinte megbocsáthatatlan. Amikor összeismerkedtünk, kijelentette, hogy egy félrekufirc miatt is elhagyna. De azt nem gondoltam volna, hogy 20 év után is ezt mondja.Abban biztos vagyok, hogy szeret és nincs senkije, de nagyon vaskalapos.Nem lehet meggyőzni sehogy.
Már annyira bánom...
#14:
Tévedsz, de már leírták itt. A válóper nem büntető per, nem azért választják el büntetésből, mert megcsalta. Ha két ember közül az egyik azt mondja, hogy el akar válni a másiktól, akkor elválasztják őket. Kényszerből nem marad együtt egy pár és nem is kell elkövetni semmit.
Egyszerűen az egyik fél beadja a keresetet, kijelenti, hogy elhidegült a párjától és nem akar vele tovább együtt élni. Ennyi, kész, passz ... kapnak 3-4 hónapot, hogy változik -e vélemény és ha nem, elválasztják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!