Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy szét olyan sok pár mostanában akkor, amikor vagy babát várnak, vagy már ott van a pár hónapos kisgyerek?
Kedves 18:22
Nőknél a társadalmi elvárások, a fajfenntartási ösztönnel egybeesnek.
Férfiaknál az ösztön a fajfenntartást diktálja, amit össze kell fésülni a társadalmi elvárásokkal. Az a varázs, ami kisugárzik a lányokból, és a fiúkat „vakokká” teszi, az első várandósság végére elpárolog. Van úgy, hogy kisebb mértékben felújul, rövidebb, hosszabb időre, de többé soha nem lesz az, ami az elején volt.
Apró játékokkal, „trükkökkel” lehet pótolni a „hiányt”, ahol az anyuka erre ráérez. Ha nem, ott szokott bekövetkezni, hogy az apuka „megbolondul”.
A sajnálatos az, hogy általában az első társ az, amelyikkel boldog életet lehetne leélni, azt veszítik el sokan.
Nem olvastam végig az összes választ, de van még egy eshetőség, ami döntő többségben fennáll. Az, hogy egy párkapcsolat zátonyra fut és a probléma megoldásában a gyereket látják és nem gondolnak bele, hogy az a szerencsétlen gyermek miken megy át, mert a szülei olyan ostobák, hogy azt hitték a gyerekvállalás az egyenlő a hosszú boldog együtt töltött évekkel.
Szerintem a probléma gyökere ez is lehet. Sajnos a környezetemben rengeteg hasonló sorsú gyermek él.
ahol én élek itt is az a "trend" ha már nem működik a kapcsolat vállalnak még egy babát,munkahely nincs,apu iszik verekszik,jön a segély ,4-5 gyerek az a minimum.
nesze neked felelősség.
Tudjátok mi a legfurcsább? Az, hogy mi nők mégse tanulunk semmiből. A történet a következő:
A fiam és a menyem esete. Előre bocsátom, hogy szeretem a menyemet még ma is, és jó kapcsolatot tartunk fent. A fiamék 7 évi együttélés után, mindketten 30 felett, házasodtak össze, majd három év múlva jött a baba. A kicsi kb. 4 hónapos volt, amikor mi a férjemmel furcsaságokat láttunk a kapcsolatukban. Többször is beszélgettem a menyemmel, hogy vigyázunk a kicsire, töltsenek több időt kettesben, adjon magára többet, délutánra öltözzön fel szépen, sminkeljen, legyen frizurája stb. Nem, neki jó, ahogy van, mert a gyerek melett jó a melegítő is. Ő azelőtt sosem volt egy konyhatündér és a fiam nem is igényelte az állandó attrakciókat a konyhában, de most, hogy otthon volt, hát nonstop főzött, sütött. A fiam szerint túlzottan feleség és anya lett és elveszett a társ, a barát és a szerető. Kiderült, hogy az unokánk ugyan már lassan 6 hónapos lett, de közöttük semmilyen házaséletről nem volt szó, mert a menyem "anya" volt. Igy szépen zátonyra futtatták közösen az amúgy jó házasságot. Mostanában a menyemnek új kapcsolata alakult. A fiatalember szimpatikus, szereti, és ami a legfőbb: őszintén szereti az unokánkat, aki azóta már elmúlt 3 éves. Igen ám, de a menyünk kezd ugyanúgy viselkedni, mint a fiammal, annak idején. Most már persze nem szólhatunk, hogy vigyázz, megszólalt a vészcsengő, ugyanabba a folyóba készülsz belépni. Pedig látjuk, hogy nem okult az előző rossz tapasztalatokból.
Két tisztfeleség összekapott a lakótelepen.
- ....
- .....
- .....
- .....
- Elcsaltad tőlem a férjemet !
- Tetted volna jobban szét a lábadat, nem jött volna hozzám!
A pontozott részt mindenki kitöltheti :)
És hölgyeim el lehet dönteni, hogy melyik szereplő helyében vannak. A férfiakat terelni kell és ámítani és maradnak a birkalegelőn :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!