Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ősök válnak, és a házat mostanában fogjuk eladni a pénz fele megy faternak Fater egy ideje nem itt lakik. Na most neki joga van szó nélkül bejönni hozzánk? Mert papíron nem itt lakik, de 'per tárgya' a ház
első vagyok.
Szerintem meg nincs joga ő már nem ott lakik.
Lehet az ő nevén van de tiszteltbe kell tartani h az már más háza
tévedés, nincs joga odamenni hívatlanul, ha jogilag nem ott lakik, akkor sem, ha az egész az övé ;)
de jogiforum.hu ;)
Attól hogy nem ott lakik a ház fele az övé és joga van bemenni. Ha megöröklödd nagyszülöd lakását 2 ingatlanod lesz persze csak 1ikben laksz de attól a másik is a tiéd.
Amúgy a szüleid vitájából maradj ki ök vállnak nyúzák egymást ha akkarják de te ne kerülj a lövészárokba.
Inkább költöz egy rokkonhoz ha lehet.
21:23 na igen, így a pontos
amúgy bizonyos helyzetekben a tulaj jogai a kalap szarral egyenlőek...a bíróság még akár a teljes lakáshasználatot is megítélheti a volt házastársnak, aki a gyerekeket neveli, annak ellenére, hogy a másik házastárs a teljes tulaj...
Ugy költözött el,hogy egy másik csajjal lelépett,és uj személyie,lakcíme stb lett neki
VAn ház a feje fölött,kocsi,motor a segge alatt,mégis így akarja a ház felét.
röhejes,eddig alig jött ide,de miota a válás eredménye ez lett,jön ide pattogni,hogy sikerult e már eladni a házát
Ja,mi anykámmal együtt 4en vagyunk ( +2 tesó ) és akkor egy fél ház árábol menjunk valahova négyen (Y)
Szal ezért nem akarom én beengedni,meg ugy senki más:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!