Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy szét olyan sok pár mostanában akkor, amikor vagy babát várnak, vagy már ott van a pár hónapos kisgyerek?
Szia! Nos az alapvető probléma, hogy ha a baba megszületik, akkor általában az anyák nem foglalkoznak többé sem magukkal, sem a férjükkel, így ők is elhanyagoltabbak külsőleg, érzelmileg pedig tönkremegy a párjuk, nem érzi magát fontosnak. Azt hiszik, hogy mostmár megvan a baba és az anya, meg van egy férj...arról elfeledkeznek, hogy a férj apa, tehát nem csak egy baba született, hanem család. Minden a gyerek körül forog, ami rendben is lenne, de a család önmagában egészként kellene számítson. A babavárás alatt ez a probléma nem igazán jelentkezik, ott inkább a szex miatt megy szét egy kapcsolat, de a terhesség alatti válás sokkal ritkább mint a pár hónapos babások válása.
A másik oka, hogy olyankor a nők hajlamosak úgy érezni, hogy ők váltják meg a világot, ők dolgoznak csak, mert ők otthon vannak a gyerekkel, ami tény, nem egyszerű, de a párjuk attól még dolgozó ember, nem semmittevő. Szerintem ez az oka. Ja és nő vagyok, még mielőtt férfiként azonosítanak :)
Szerintem ezeknek a pároknak a 90%-a nem vallja be a tényt, hogy a gyerek nem kívánt, azaz szexuális balesetből született. Megtartják, mert azt gondolják, hogy majd elboldogulnak a dologgal, hogy majd ez is ugyanolyan, mint venni egy macskát. Aztán persze rájönnek, hogy a gyerek bizony kőkemény pénzekbe kerül, hogy arra időt kell fordítani, hogy mellette már nem lehet csak úgy lelépni sörözni a haverokkal, hogy nem lehet mellette kimaradni éjszakára, hogy mellette nem lehet foglalkozni azzal, amivel az ember akar.. és talán a szex is egyre ritkább lesz.
Veszekednek ezen, aztán a férfi megunja a kötöttségeket, és lelép.
mert nem kötnek kompromisszumot...a feleség nem törödik a férjével,a férj megsértődik,ezen a feleség is megsértődik,meg nem beszélik...
észre kellene venni,h nem tragédia ha kicsit fut a ház,vagy ha a gyerekre a nagyi vigyáz mig kettesben vannak,a férjen meg többet besegiteni mint addig,és akkor több idő jut rá is...
és nő vagyok...
1. Férj elhanyagolása a gyerek miatt
2. A szülés/terhesség alatt a kismama elhanyagolja magát, a férj ezért félrelép
3. A gyereket vagy egyik fél sem, vagy csak az egyik fél akarta, a másik meg próbál szabadulni
Én azért hagytam el a párom, mert nem akartam a gyereket, egyszerűen becsúszott, pedig szedte a tablettát. Közölte, hogy megtartja, én pedig nem mondtam neki, hogy akkor most abortusz. Nekem kell a szabadságom, ami egy gyerek mellett lehetetlen, és nem akartam 23 évesen olyan kapcsolatot, ahol már nem tehetem meg, amit akarok.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!