Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvehetik Tőlem a kisbabámat? Érdekes a történet. Fontos!
Figyelt kérdés
Kisbabámmal 6hetesen hazaköltöztünk szüleimhez, az apa bántalmazásai miatt.Kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés, kokainozni kezdett és whiskyzni, póker éjjel-nappal, és az állandó lelkiterror. Ketszer fogvatartott nem engedett el vegul szuleim segitettek. Amiota itthon vagyok szulokkel, tavoltartast is adtak ki mert zaklatott. Na most, ki jott a birosagtol egy olyan deadvanya, ami tomeny 4oldal hazugsag Rolunk. Azt adja elő hogy mindenki elmebeteg. (Nem igaz) hogy veszélyben a baba mert ide hetente jar mento-rendorseg ongyilkossagi kiserletek miatt meg bantalmazas miatt ( engem vernek)... es hogy korhazba tett anyukam csonttoresekkel stb, apu leakart minket lőni a vadaszpuskaval. Stb ilyen dolgok. Hogy gyogyszerfuggok vagyunk meg anyukam skizofren... szoval totalisan kivagyok! Na most, igaz ebbol annyi, hogy aput egyszer kifogtak ittasvezetessel, de O nem alkoholista, ez egy hetvegen regen tortent, azota sem ivott semmit soha! Dolgozo ember cegekkel, 4 hazunk van, sajat szepsegszalonunk anyummal. Itt a haz also reszeben (helyben). Most a kerdesem az, ha korabban volt is kivetni valo a csaladban ( nagyszulokkel) azert elvehetik Tolem a kisbabam? Azt keri hogy soron kivul vegyek el. Pedig nagyon nyugodtan elunk, anyagilag atlagon felul, es amiket ram kiralalt hogy nem lattam el a gyermeket, ezt vedonok es csaladsegito tudja alatamasztani hogy minden rendben van, a haztartas a higienia, a gyermek fejlett apolt igenyes otthon-emberek. Lenyegeben mindennek az ellentetjet allitja, ami a valosag. De ha a nagyszulokre elhiszik a koholmanyokat, akkor mi lesz ? :(2016. ápr. 10. 13:10
12/12 anonim válasza:
Nyugi, ha normális ember volna, te és te a piás, akkor se volna sok esélye. A bíróság egy hivatal: miről van papír?
"mert ide hetente jar mento-rendorseg ongyilkossagi kiserletek miatt meg bantalmazas miatt ( engem vernek)... es hogy korhazba tett anyukam csonttoresekkel " - eről nemigen.
Erről meg biztosan: "tavoltartast is adtak ki mert zaklatott. "
Szóval pont 0 a jóember esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!