Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezért tényleg szemét lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért tényleg szemét lennék?

Figyelt kérdés
Most intézük a papírokat a váláshoz és a gyerektartásnál a maximum összeget kérném amit lehet! Tudom hogy ez neki meg se kotyan mert van plusz jövedelme ami be sincs neki jelentve de elhordot mindennek és hogy èn tönkre akarom tenni! Sztem viszont a gyerekétől ne sajnálja a pénzt! Bár eddig se nagyon támogatta!
2016. ápr. 7. 09:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ahogy irtam ez csak a szöveg volt de hozni semmit nem hozott neki..
2016. ápr. 7. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Mivel megszűnt a vagyonosodási vizsgálat, így csak a hivatalos jövedelme után kapsz majd pénzt. az is max 33%-ig, ha jól emlékszem. Tehát ha nettó 100 ezeret keres te max 33 ezret kaphatsz. Erre szoktak a bírók megítélni 10-15 ezret ha nincs saját háza, vagy lakása neki.

Ha tudsz egyezz meg vele előtte, mert a ha bírón múlik, lehet nagyot fogsz csalódni.

2016. ápr. 9. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!