Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szemét leszek, ha emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét leszek, ha emiatt elhagyom?

Figyelt kérdés

A mostani páromnak van gyereke az előző kapcsolatából. Mikor összejöttünk, azt mondta szeretne majd gyereket. Eltelt 5 év (én most vagyok 26), azt mondta meggondolta magát, elég neki az az egy gyerek.

Én viszont szeretnék gyereket, ha nem is most rögtön, akkor is mondjuk 3-4 éven belül.

Várjak, hátha megint meggondolja magát?

2014. márc. 21. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Mondd el neki, hogy Te mit szeretnél, aztán majd meglátod, hogy reagál!
2014. márc. 21. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
nem lennél szemét, én biztos nem várnék arra, hogy meggondolja magát... egyszer igy gondolja egyszer meg ugy...pf
2014. márc. 21. 20:38
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
A saját gyerek utáni vágy az egyik legtermészetesebb emberi érzés.
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ne nagyon várj... Ahogy öregszik, egyre kevésbé van esély arra, hogy meggondolja magát...
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Le kell ülni megbeszélni, és ha nem egyezik az jövőbeli életcélotok akkor szakítani kell.
 6/12 A kérdező kommentje:
Már egy éve azt "játsszuk" ,hogy leülünk és megbeszéljük. De mindig ugyanarra jutunk, én szeretnék gyereket, ő nem.
2014. márc. 21. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Akkor ott hagynám. A legszebb éveidet pazarlod el egy olyan emberre, akivel nem egyezik a jövőképetek. És nekünk nőknek nem mindegy hogy meddig várunk a baba vállalással.
2014. márc. 21. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy szemét. Nem várhatja el, hogy sose legyen gyereked. Ha ennyire nem akarja, akkor kicsi az esély arra, hogy megváltozzon. Szerintem jobb előbb lépni, minthogy már késő legyen.
2014. márc. 21. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:
96%
Én voltam hasonló helyzetben, azzal a különbséggel, hogy ott az akkori párom(férfi) akart gyereket, ő már abban a korban is volt, én viszont majd' 10 évvel fiatalabb voltam nála, nem akartam. Szakítottam vele, mert nem akartam, hogy rám pazarolja az idejét, mikor ki tudja, én mikor szeretnék gyereket. Szerintem ez a legjobb döntés, egyáltalán nem leszel emiatt szemét, sőt... ha már egy éve húzzátok ezt, valószínűleg nem fog belemenni.
2014. márc. 21. 20:55
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem lennél szemét. Szakítanék, ez így csak időpazarlás, nem tudnék, nem is akarnék lemondani a gyerekről.
2014. márc. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!