Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezért tényleg szemét lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért tényleg szemét lennék?

Figyelt kérdés
Most intézük a papírokat a váláshoz és a gyerektartásnál a maximum összeget kérném amit lehet! Tudom hogy ez neki meg se kotyan mert van plusz jövedelme ami be sincs neki jelentve de elhordot mindennek és hogy èn tönkre akarom tenni! Sztem viszont a gyerekétől ne sajnálja a pénzt! Bár eddig se nagyon támogatta!
2016. ápr. 7. 09:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Már miért lennél szemét? Főleg, ha van plusz jövedelme, amiről hivatalosan senki se tud..
2016. ápr. 7. 09:21
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
LILA KOD ES AVISZKETES HATASA
2016. ápr. 7. 09:31
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem hoszzem hogy erről nekünk kéne dönteni. Engem pl. még csak nem is érdekel.
2016. ápr. 7. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Igen
2016. ápr. 7. 09:35
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha abból tényleg minden pénzt a gyerekre költesz (vagy ha az sok és még marad is akkor félreteszed a gyereknek későbbre), akkor nem szemétség.

Ha a saját életszínvonaladat is akarod növelni, magadra is költenél belőle akkor szemétség.

2016. ápr. 7. 09:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem lenne olyan nagy összeg így sem amit kapnánk! Most kezdi majd ovodàt is tehát lesz helye annak a pénznek. Magamra abból nem kültenék van nekem is keresetem! Ez teljesen a picira menne! Köszönöm a válaszokat! Akit nem érdekel minek olvasa el.
2016. ápr. 7. 09:56
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Ha tényleg a gyerekre fogod költeni,akkor nem szemétség.

Én egy fillért sem adok a párom kezébe, csak amire a bíróság kötelezett...nem véletlenül. Inkább elkérem a csekket, vagy befizetem az edzést, megveszem a cipőt, a ruhát,a játékokat. De a rezsijét, a kajáját nem fogom fizetni, mert neki is ugyanannyit bele kéne rakni, ha nem többet. Én havi 30 rongyot fizetek és még mellette még az apróságok, úgy havi 60-70 rongy. Az exem jó ha 20000ft hozzátesz havonta, de mindig azzal érvel, hogy Ő sokkal többet van agyerekkel. Erre csak azt szoktam válaszolni, hogy nem kellett volna ragaszkodni a kizárólagos gyerekfelügyelethez, mert ha megosztott lett volna(amit kelutasított), akkor több ideje lenne dolgozni, ellenben egy fillért sem kapna.

2016. ápr. 7. 09:59
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
#6 Amíg nem olvasom el, honnan tudjam hogy érdekel-e?
2016. ápr. 7. 10:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Mondtam neki amig a biro nem határoza meg az összeget adig pénz nem kell azt mondta hogy addig vesz neki ruhàkat meg pelenkàt meg ilyeneket hát ebből semmit nem làtunk még! Én nem is kertem töle magától ajánlotta fel! Még sem tartja magát ehhez sem!
2016. ápr. 7. 10:35
 10/12 anonim ***** válasza:

En a fenekemet a foldhoz vagnam oromombdn ha a gyerekeim apja -nem nekem! - hanem a gyerekeimnek ruhat tanszereket venne vagy ne adj isten befizetne nekik ahavi ebedet de nalunk meg 500 Ft vonatberletre se futja neki!

Egy ideig a jogaira folyton tudott hivatkozni de ma már az se kell neki miutan jeleztem hogy jog oke de a jogokkal kotelezettsegek is jarnanak.....

2016. ápr. 7. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!