Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért tényleg szemét lennék?
Ha abból tényleg minden pénzt a gyerekre költesz (vagy ha az sok és még marad is akkor félreteszed a gyereknek későbbre), akkor nem szemétség.
Ha a saját életszínvonaladat is akarod növelni, magadra is költenél belőle akkor szemétség.
Ha tényleg a gyerekre fogod költeni,akkor nem szemétség.
Én egy fillért sem adok a párom kezébe, csak amire a bíróság kötelezett...nem véletlenül. Inkább elkérem a csekket, vagy befizetem az edzést, megveszem a cipőt, a ruhát,a játékokat. De a rezsijét, a kajáját nem fogom fizetni, mert neki is ugyanannyit bele kéne rakni, ha nem többet. Én havi 30 rongyot fizetek és még mellette még az apróságok, úgy havi 60-70 rongy. Az exem jó ha 20000ft hozzátesz havonta, de mindig azzal érvel, hogy Ő sokkal többet van agyerekkel. Erre csak azt szoktam válaszolni, hogy nem kellett volna ragaszkodni a kizárólagos gyerekfelügyelethez, mert ha megosztott lett volna(amit kelutasított), akkor több ideje lenne dolgozni, ellenben egy fillért sem kapna.
En a fenekemet a foldhoz vagnam oromombdn ha a gyerekeim apja -nem nekem! - hanem a gyerekeimnek ruhat tanszereket venne vagy ne adj isten befizetne nekik ahavi ebedet de nalunk meg 500 Ft vonatberletre se futja neki!
Egy ideig a jogaira folyton tudott hivatkozni de ma már az se kell neki miutan jeleztem hogy jog oke de a jogokkal kotelezettsegek is jarnanak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!