Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 3 és fél éves, közös fiunknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 és fél éves, közös fiunknak elmondjam, elmondjuk hogy válni fogunk?!

Figyelt kérdés
Hogy mondjuk el neki, hogy apa elköltözik otthonról?!

#kisfiú #válás #3.5 éves
2016. márc. 31. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Mondjatok meg hogy mostantol nem ferj es feleseg lesztek, hanem baratok. Baratok pedig nem laknak egyutt, viszont gyakran talalkoznak. Mondd meg hogy mostantol 2 otthona lesz es mindket helyen jol fogja magat erezni es sokat lesztek egyutt.
2016. márc. 31. 21:48
 12/21 anonim ***** válasza:
Oh ne haragudj, azt hittem az anyuka kerdezi hogy mit mondjon miert nincs apu otthon. De vegul is kb ugyanaz a lenyeg, ugyis az a legjobb ha ugyanazt mondjatok max picit mashogy.
2016. ápr. 1. 00:06
 13/21 anonim ***** válasza:

A virágnyelves hasonlatokat az ilyen korú gyermekek nem értik.

Megmondod, hogy elköltözöl, anyuval barátok lesztek, ugyanúgy az apja vagy, csak máshol laksz.

Mikor mi váltunk, konkrétan padlót fogtam, hogy egy mai ovisnak milyen természetes, hogy a szülők válnak.

A csoportjukban alig vannak szülők, akik még házasok.

Szomorú, de ez van. :(

2016. ápr. 1. 08:13
 14/21 anonim ***** válasza:
En ugy tapasztaltam h az enyem azert vette konnyen a valast mert nem dramaztuk tul.Elmondtam h apa mast szeret es vele fog elni.Mi nagyon jo kapcsolatban maradtunk,ok smileykat emoticonokat kuldtek egymasnak,teloztak,a mindennapjaink resze maradt.Ehhez eros gyomor kell de a gyermek erdeke volt az elso.Eltelt 3 ev es meg mindig termeszetesnek veszi h az emberek masokba szeretnek es ezert elhagyjak a gyerekeiket:(
2016. ápr. 4. 22:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "kihült a kapcsi"? Mi vagy te, egy plázacica, vagy szőke nő? Ha nem férfiként viselkedsz és beszélsz, meg is értem, hogy így alakult.

Amúgy mondd el neki, mert később azt még nehezebb lesz elmondani hogy apuci nem a nőket szereti.

2016. ápr. 6. 13:07
 16/21 A kérdező kommentje:
"Kapcsi"=kapcsolat.
2016. ápr. 8. 22:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Te nem lehetsz az apa. Azt írtad, hogy kapcsi.
2016. ápr. 8. 22:28
 18/21 A kérdező kommentje:

Jól van akkor.

EZ NEM érdemi hozzászólás, kérlek mellőzd a jövőben!

2016. ápr. 9. 07:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon is érdemi. Így csak a nők meg a melegek szoktak fogalmazni. Logikus következtetés, hogy vagy nem te vagy az apa ahogy írtad, vagy pedig a nőiességed miatt lesznek "gondjaid". Persze rosszul esik, ha valaki megmondja az igazságot, gondolom a feleségedtől sem esett jól, így aztán inkább a válást választottátok. De legalább neki jobb lesz így. A gyereknek meg majd megmondja az anyja, ne foglalkozz te ezzel.
2016. ápr. 9. 10:56
 20/21 A kérdező kommentje:

Hát ez komoly...

mégegyszer; nem vagyok meleg, és én vagyok az apuka.

részemről nincs harmadik.

2016. ápr. 9. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!