Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, elmondjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, elmondjam?

Figyelt kérdés
A hazasagom utan nagyon bizonytalan lettem. apukam kollegajanak a fiaval kezdtem uj kapcsolatott, mert mindenki ugy latta hogy jo par leszunk. De ugy hozta az elet hogy ujra (3 ev utan) szerelmes lettem. az elettarsam kollegajaba egyben a gyerekkori baratjaba. o is szeret engem. nem tortent meg az es ugy beszeltuk meg hogy semmi nem lesz koztunk mert abban egyetertunk hogy a szerelem ugyis elmulik. de nekem most nagyon faj
2012. máj. 21. 00:00
 1/6 anonim ***** válasza:
39%

Hát a szerelemnek pont az az ismérve, hogy nem múlik el. Ami elmúlik, az sosem volt szerelem.

Csak Te tudhatod, hogy mit érzel, és hogy az érzelmeid-e a fő rendezőelvek az életedben.

Én ha valakibe beleszeretek, akkor az örökre úgy marad, és nekem az érzelmeim a karmester az életemben.

2012. máj. 21. 00:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Együtt vagy az élettársaddal, és úgy lettél szerelmes az ő gyerekkori barátjába?
2012. máj. 21. 05:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A probléma ott kezdődik, hogy "mert mindenki ugy latta hogy jo par leszünk."

De te mit láttál?

Hozhatja úgy is az élet, hogy az új szerelmednek is van barátja. Abba is szerelmes lehetsz.

2012. máj. 21. 07:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem. Most kivel vagy együtt és kibe vagy szerelmes?
2012. máj. 21. 07:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyit biztosan lehet tudni hogy valaknek a munkahelyéröl valakibe. Ezek a tények, ennyit tudtam segiteni és akkor most tessék válaszolni neki:P

De most már koncentráljatok jobban ha szabadna kérni!

2012. máj. 21. 08:39
 6/6 Kriszta_9 válasza:
En mindig azt mondtam hogy mindent a szerelemert. Igen de mar gondolm a kerdezo nem 20 eves tini lany. 3 ev nem kis ido egy ember mellet,akival egy fedel alat el, es maga ezt kockaztassa agy kis felangolasert. 3 ev nem eleg bizonyitek? En elgonolkodnak hogy ez egy pilanatnyi felengolas, vagy valodi erzelem. Mert ha fellangolas, akkor kerulje meszirol. Igaz hogy egy 22/L vagyok. De en meg tudom milyen az a fellengolas, es mi az a szerelem...
2012. máj. 21. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!