Ezt szerintetek elmondjam anyának?
Tegnap este amikor a fürdőszobában borotváltam a fanszőrzetemet, rám nyitott a nevelőapám és megkérdezte, hogy "Segítsek befejezni?".
Erre én elpirulva azt mondtam, hogy "köszönöm, nem kell"
Erre mosolyogva kiment a fürdőszobából.
(A fürdőszoba ajtót sajnos nem lehet becsukni mert néhány napja elromlott a zár, de a nevelőapám azt mondta, hogy majd megcsinálja.)
16/L
Chh.. Te erre azt mondtad köszönöm nem kell? Én akkora pofont levágtam volna, annak a szemétnek arról kodul..
Anyukádnak mondd el azonnal, ez egy szemét pedofil állat.
Egy normális nevelőapa ilyet mond szerinted?
De te ugye ezt nem gondoltad normálisnak??
Nekem fura volt, hogy azt válaszoltad 'Köszönöm, nem kell' ezt még neked kell megköszönni?
Húú mekkora egy pedofil egy m*csok Istenem.. Rendesen felhúztam magam rajt.
14L
Normálisak vagytok??Nem történt semmi.Véletlenül rányitott,elviccelte a dolgot,kicsit sután,mert gondolom ő is zavarban volt,és ennyi.Rátok még senki nem nyitott rá egy családon belül??
Nem lesz folytatása,én nem kell róla beszélni.Ha lesz, majd akkor.Milyen emberek vagytok ti,hogy pofozkodtok , ráadásul egy apát,még ha nevelő is??nem mindenki romlott a velejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!