Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam a barátnőmnek, fél éves kapcsolat után, hogy hazudtam?
Ne mondd el. Soha ne tudja meg.
Akivel lánnyal életemben először lefeküdtem 20 évesen, ő úgy tudta hogy előtte már 8 nővel voltam.
Nem bénáztam, úgyhogy nem vette észre, én pedig nem mondtam el neki.
Igazából ha már erős, stabil a kapcsolat, akkor el fogja bírni a dolgot.
De a bizalom mindenképp megrendül egy kicsit. Kivéve ha amúgy is sejtette a dolgot.
Attól, hogy nem fekszel le valakivel, még lehet a barátnőd. Ha ezt a részét nézem, akkor kimondva nagyon sok barátom volt a férjem előtt,de akkor is jártam velük és kész. Szerintem felesleges ilyenekről beszélned neki, nem hiszem, hogy kötelező számadatod közölnöd a múltadról. De hogyan is jönne fel a téma?
Ha szeretitek egymást, csak a jelennel és a jövővel foglalkozzatok!
Amikor összejöttünk, a párom nekem is nagyobb számot mondott, mint ami megfelelt a valóságnak. Végül bevallotta, hogy füllentett a kérdésben, de nem haragudtam meg érte. Nem feltétlenül van közöm az előéletéhez és hogy előttem hány nővel feküdt le, mint érdekességet szeretem tudni, de alapvetően nem foglalkoztat. Azt viszont értékeltem, hogy mikor egy alkalommal feljött, akkor vállalta, hogy ezt nem teljesen úgy tálalta, ahogyan az megtörtént. Minthogy elmondta, miért kamuzott (ő is gáznak érezte), és én egyébként is megértő vagyok, ezt elnéztem neki.
Ha úgy érzed, hogy szeretnéd, hogy tudja, vagy ha legközelebb felmerül, akkor szerintem elmondhatod neki, magamból kiindulva nagyon hátrányba nem kerülsz emiatt. De ha egyébként nem szoktatok exekről beszélgetni és őt különben sem foglalkoztatja a kérdés, akkor végülis, minek hoznád fel csak úgy?
Szerintem mondd el nyugodtan.
Én is kamuztam a férjemnek, amit később bevallottam.
Az volt a hazugságom hogy négy sráccal voltam előtte, mert szégyeltem a kamaszkorom.
A valós szám 17.
Akkor vallottam be, amikor komolyra fordult a kapcsolatunk, és nem akartam, hogy titkok és hazugságok maradjanak.
Jól fogadta, sőt, konkrétan lesz@rta. Nem lettem másik ember a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!