Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 és fél éves, közös fiunknak elmondjam, elmondjuk hogy válni fogunk?!
Figyelt kérdés
Hogy mondjuk el neki, hogy apa elköltözik otthonról?!2016. márc. 31. 20:34
2/21 anonim válasza:
Igen. Még ha nem is fogja teljesen megérteni, de tudnia illik az igazságot.
Később úgyis érteni fogja az egészet. De valahogy mondd meg neki, hogy miért nem láthatja minden nap az apját és miért változik meg minden.
Joga van, hogy tudja!
3/21 VirágésBence válasza:
Én 4 éves voltam amikor a szüleim váltak, konkrétan az esett a legrosszabbul, hogy anyukám akkor még csak el sem mondta, hogy mi baja az apámmal, miért kiabál, mi történik, mit csinálnak, egyik nap szembetalálkoztam apám ruháival az ajtó előtt és kb ennyit tudtam az egészről, szerintem illik beavatni, még ha nem is fogja érteni, nem fogja azt gondolni, hogy anyu vagy apu a rossz vagy anyu helyette döntött és elüldözte az apját...
4/21 A kérdező kommentje:
Nagyon okos fiam van, és nagyon megfogja őt, és engem is viselni ez az egész.
2016. márc. 31. 20:55
5/21 anonim válasza:
meséld el az ő nyelvén. TIPP: mikor apa és anya szerelmes lett egymásba az olyan volt mint amikor két ember között kinő egy szép virág. kezdetben mindketten locsolták, vigyáztak a szerelem virágára és egyre szebb lett, gyönyörűen virágzott. egyszer viszont eljött az a nap amikor apa azt gondolta,hogy anya locsolja, anya meg azt hogy apa locsolja ezért az történt,hogy egy ideig nem locsolta senki. ilyenkor a virág elhervad, a helyére pedig gyom nő ki. az is virágzik de az soha nem lesz olyan mint a szerelem virága. magyarázd meg hogy amikor a virág elpusztul akkor a két felnőtt különválik de neki ott marad mindkét ember aki azt a virágot létrehozta
6/21 A kérdező kommentje:
Ez jó, köszi.
:)
2016. márc. 31. 21:16
7/21 anonim válasza:
A kisfiam 3 eves volt. En megmondtam. Hogy apa masik nenit valasztott. Stb stb... O mar nem emlkeszik arra, milyen volt egyutt. Most 4 eves... Sajnos, neki mar ez termeszetes...:(
8/21 A kérdező kommentje:
De ha nincs "másik", csak egyszerűen kiszerettek egymásból, kihűlt a kapcsi?!
2016. márc. 31. 21:39
9/21 anonim válasza:
Hát akkor talán működik a virágos példa... Nem kell elidegeníteni az apjától, ha nem az ő hibája. Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg pártatlanul elmagyarázni neki, hogy anyu és apu együtt rontották el, de őt mindketten szeretitek és lehet hogy aput kevesebbet fogja látni de apu továbbra is szereti és amennyit csak lehet annyit fognak találkozni stb. Ne uszítsátok egymás ellen szerencsétlent. De valamit mondani kell neki.
10/21 A kérdező kommentje:
Én vagyok az apa, nekem kell mennem.
2016. márc. 31. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!