Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim otthagyta miattam a csaladjat, de en mar nem szeretem, mit csinaljak?
Nem tettél semmi rosszat, nem kényszerítetted (azt ugyanis nem lehet), hogy otthagyja a családját. Az ő döntése volt, neki kell vállalnia a felelősséget, és az elejétől pontosan tisztában volt vele, mit tesz.
Adj neki egy korrekt határidőt, amíkor el kell költözni tőled, pl. 2 hét vagy 1 hónap. Utána zárcsere.
Szia!
Leirom neked, hogy én mit csinálnék:
Elmennék a volt feleséghez,bocsánatot kérnék, hogy miattam széjjelszakadt a családjuk. Valószinüleg nekik is voltak problémáik, mert nem csak egyedül én voltam a nagy csábitó, hanem én csak belementem. És ugyanezeket, amiket leirtál, elmondanám neki.
Megkérdezném, hogy tudna-e segiteni, hogy mit csináljak.
Nem a kökorban élünk, sokan örülnének, ha a férjük visszakapására lenne (hacsak 1%-nyi)esély.
Sz*ar pasi, az sz*ar pasi. Ez meg az. Egy nőt sem tud megtartani és még hozzá egy ribanc faszi is.
Szakíts vele, ne légy hülye!
Ne tedd tönkre a fiatalságodat egy ilyen szemét mellett! Amúgy meg a felesége szerintem most örömtáncot jár, hogy megszabadult ettől a senkiházitól! Szabadulj meg tőle te is!
A pasi megérdemli! Ne csinálj magadból mártírt!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!