Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim otthagyta miattam a csaladjat, de en mar nem szeretem, mit csinaljak?
ez is csak egy kapcsolat. házasságokat meg egy szerető sem tud tönkretenni. az én kapcsolatomba is próbálkoztak már be, főleg nők a páromnál. rájuk se nézett. egy stabil párkapcsolatot ne lehet tönkretenni, ha oda befér egy szerető, akkor sz@r van a palacsintában.
24 évesen pedig ne agyalj ennyit. agyalt volna a párod, amíg házas volt, hogy a biztos családját, az életét nem hagyja ott. ha nem jó, akkor mond meg neki és szakíts. utálom a nézetet, mely szerinte a szerető a hibás. nem, a házas fél is az. ne legyen neked nagyobb a bűntudatod. ne élj olyannal, akivel nem jó, elvégre 24 vagy, előtted az élet.
nekem van egy olyan érzésem,hogy addig volt érdekes a pasi neked,amig tiltott gyümi volt,nem? Most hogy már a tiéd,nem kell. Nem Te vagy az első.Ez tiszta pszichológia. Lehet hogy ez egy hatalmas fellángolás volt,de mára kihunyt a dolog részedről.Tisztázd magadban,hogy tényleg a férfit szeretted vagy inkább az vonzott hogy idősebb,érettebb nálad és sikerült elcsavarnod a fejét? Hm? Tudom miről beszélek mert én is beleszerettem egy családos férfiba,korban is hasonlóak vagyunk.Csak annyi különbséggel hogy mi rövid ideig voltunk együtt és közölte hogy inkább a családját választja. Nekem a szívemet törte össze. De így belegondolva,lehet hogyha elértem volna amit akarok,és az enyém lett volna,ugyanezt érezném most mint Te,mert mi sem illetünk össze a testi vágyat kivéve.
Visszatérve a te esetedre, nem kellett volna otthagynia a csládját,szerintem. Ha megmaradtok a szeretős státuszban,talán még ma is odalennél érte,nem? ezen gondolkozz el. Más valakivel együtt élni,látni a kiábránditó dolgait,a koszos zokniait, stb,mint amikor szeretőként csak a legjobb tulajdonságokat kapod belőle. 28/L
Mik azok a tulajdonságok egyébként amik miatt úgy érzed,nem akarsz vele élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!