Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megütött a férjem! Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a férjem! Nem tudom túl tenni magam rajta! Vége! Lehet ezt megbocsátani?

Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 10:27
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen , óriási a különbség egy pofon és egy rúgás között .

Egy pofont lehet mérsékelten is adni , de egy rúgást azt nem . Ahhoz már nagyon agresszívnak kell lenni . Menekülj amíg nem késő ! Bár mit is mond , ne higgy többé neki

2016. márc. 17. 06:54
 32/36 anonim ***** válasza:
Tudod velünk is előfordult , hogy marcingoltuk néha egymást , de egyenlő félként . De megrúgni az asszonyt , az már tényleg felháborító , elmebeteg ez az ember és nem vesz téged emberszámba , sőt a nőt nem látja benned csak egy rongyot .
2016. márc. 17. 06:58
 33/36 anonim válasza:
67%
Már ne haragudj de olvasva a sztorit, meg kell mondjam, hogy ez egy tipikus női hülyeség. Nem vagy boldog a kapcsolatban? Jeleket adsz? Miért nem mondod, hogy el akarsz válni? Pakolj össze és menj el. Ja? hogy nincs hova? Akkor addig adod a "jeleket", és alázod meg ezzel az érzelem mentességgel, meg más pasival chateléssel napról napra, hogy a pasi gondolja azt, hogy el akar válni és menjen ő a híd alá. Mert neked gyereked van. Neki nincs? A verés gázos és nem járható út. De te ugyanezt csinálod vele csak a lelkével. Ezt hívják érzelmi erőszaknak. Ja hogy azt is csak nővel lehet ilyet csinálni?
2016. márc. 17. 14:39
 34/36 anonim ***** válasza:

Ez már verés kategória, és nem, nem megbocsátható. Vetess látleletet, és költözzetek a gyerekekkel. Ha nem akarod, hogy idővel őket is verje. Mert az ilyenektől bármi kitelik. Az ellenőrizgetés meg beteges féltékenység. Nem szabadott volna hozzámenned ilyen emberhez. Vagy ha házasság után lett ilyen akkor vele maradnod, pláne nem gyerekeket szülni ilyen embernek. Nem a levegőbe beszélek, nekem is volt betegesen féltékeny, ellenőrizgetős párom. Az 1. pofon után otthagytam. Bár az az igazság, hogy már a megcsalása miatt szakítottam vele, ezért ütött meg. Én meg visszaütöttem. Aztán veszekedés, könyörgés, és ordibálás következett a részéről, szintén fenyegetett öngyilkossággal. Mondtam , hogy hajrá, és otthagytam.

Ha azt írtad volna, hogy pl kiderült, hogy a gyerek akit közösen neveltek, nem az övé, még meg is érteném, hogy felment benne a pumpa 1 -2 pofon erejéig. De nem. Ez amit írsz sok, és oka sincs rá.

2016. márc. 17. 20:52
 35/36 anonim válasza:
Igen ,ott a NANE ! Biztos segítenek ! Addig kérj segítséget míg nem késő !!!
2016. márc. 18. 09:24
 36/36 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is kamu. Olyan nincs, hogy egy agresszív barom évekig "normális", nem verekszik, aztán egyszer csak megruházza anyut. Ha valóban megvert, akkor a tizenéves házasságotok alatt máskor is volt már agresszív megnyilvánulása, nem csak most, egyszerre.
2016. ápr. 12. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!