Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a férjem! Nem tudom túl tenni magam rajta! Vége! Lehet ezt megbocsátani?
Igen , óriási a különbség egy pofon és egy rúgás között .
Egy pofont lehet mérsékelten is adni , de egy rúgást azt nem . Ahhoz már nagyon agresszívnak kell lenni . Menekülj amíg nem késő ! Bár mit is mond , ne higgy többé neki
Ez már verés kategória, és nem, nem megbocsátható. Vetess látleletet, és költözzetek a gyerekekkel. Ha nem akarod, hogy idővel őket is verje. Mert az ilyenektől bármi kitelik. Az ellenőrizgetés meg beteges féltékenység. Nem szabadott volna hozzámenned ilyen emberhez. Vagy ha házasság után lett ilyen akkor vele maradnod, pláne nem gyerekeket szülni ilyen embernek. Nem a levegőbe beszélek, nekem is volt betegesen féltékeny, ellenőrizgetős párom. Az 1. pofon után otthagytam. Bár az az igazság, hogy már a megcsalása miatt szakítottam vele, ezért ütött meg. Én meg visszaütöttem. Aztán veszekedés, könyörgés, és ordibálás következett a részéről, szintén fenyegetett öngyilkossággal. Mondtam , hogy hajrá, és otthagytam.
Ha azt írtad volna, hogy pl kiderült, hogy a gyerek akit közösen neveltek, nem az övé, még meg is érteném, hogy felment benne a pumpa 1 -2 pofon erejéig. De nem. Ez amit írsz sok, és oka sincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!