Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megütött a férjem! Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a férjem! Nem tudom túl tenni magam rajta! Vége! Lehet ezt megbocsátani?

Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 10:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
97%
nem lehet. menekülj amig lehet (amig tudsz).
2016. márc. 10. 10:47
 12/36 A kérdező kommentje:
A jövőre gondolva nem tudok vele összebújni többet soha.Ezértvége. Ő persze könyörög, sír, meg öngyilkossággal fenyegetőzik.
2016. márc. 10. 10:48
 13/36 A kérdező kommentje:
nem könnyű eljönni a gyerekek miatt sem meg nincs hova . Pedig az volna a jó mert ha össze vagyunk zárva akkor nem tud elfelejteni. Előttem egy világ omlott össze. Nekm ő már nem pasi előttem. De nincs vele bajom bántani nem akarom és rosszat sem tudok rá mondani. Egyszerűen csak nem érzem boldognak magam (DEMO VERSION!) ebben a kapcsolatban.
2016. márc. 10. 10:54
 14/36 anonim ***** válasza:
89%

Nem megütött, hanem megvert és rugdosott.

Én ma beadnám a válópert.

2016. márc. 10. 11:02
 15/36 anonim ***** válasza:
98%
Ez már nem csak egy kis pofon.A gyerekekért harcolj,mert ki tudja,hogy őket is mikor fogja bántani.Ez egy állat.
2016. márc. 10. 11:06
 16/36 anonim ***** válasza:
90%
Keresd meg a NANE egyesület segélyszámát,ők majd segítenek megoldani.
2016. márc. 10. 11:10
 17/36 anonim ***** válasza:
87%

Agyam eldobom és messzire repül...

Itt többen leírják, hogy egy pofonért még nem válnának el.

Lám, így alakul ki az olyan kapcsolat, ahol a nőt rendszeresen verik, és tűri. Egy pofon nem a világ... legközelebb meggyőzi magát, hogy hát tulajdonképpen jogos volt a második, ő a hibás, hogy megütötte. A harmadik pofonnál már mondhatjuk úgy, hogy megszokta.

Aztán mire észbe kap, törött végtagokkal fekszik a kórházi ágyon, és az orvos közli vele, milyen belső szervei sérültek, milyen műtét vár rá, és hogy jönnek a rendőrök kihallgatni.

Kérdező:

Sima ügy, válás. Szüleidhez tudsz egy időre költözni?

Nem a férjeden múlt, hogy nem lett komolyabb bajod, és ha az arcod nem ütötte, abban benne van az a tudatosság is, hogy nem akarta, hogy látszódjon.

Ennél több figyelmeztetésére ne várj szerintem, mert legközelebb nagyobb verést kapsz.

Ahogy nézem, ennek a házasságnak mindenképp vége, akkor jobb minél előbb elválni, ne húzzátok. A gyerek se ebben nőjön fel, hogy az apja a földön rugdossa az anyját, ő meg nézi.

2016. márc. 10. 11:13
 18/36 anonim ***** válasza:
11%
kamu
2016. márc. 10. 11:16
 19/36 anonim ***** válasza:
10%
Azért kíváncsi lennék az okra... Ha semmi nem volt abban a chatelésben, akkor miért is kaptál ki? Gondolom flörtölgették egy kicsit... Van ez így, örülj, nem 100 évvel ezelőtti dédim a férjed, az úgy elvert volna, hogy egy ilyen kérdést sem mernél utána kiírni...
2016. márc. 10. 11:28
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is kamu.. pláne hogy nem megütött, hanem agyonvert.
2016. márc. 10. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!