Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a férjem! Nem tudom túl tenni magam rajta! Vége! Lehet ezt megbocsátani?
Nem megütött, hanem megvert és rugdosott.
Én ma beadnám a válópert.
Agyam eldobom és messzire repül...
Itt többen leírják, hogy egy pofonért még nem válnának el.
Lám, így alakul ki az olyan kapcsolat, ahol a nőt rendszeresen verik, és tűri. Egy pofon nem a világ... legközelebb meggyőzi magát, hogy hát tulajdonképpen jogos volt a második, ő a hibás, hogy megütötte. A harmadik pofonnál már mondhatjuk úgy, hogy megszokta.
Aztán mire észbe kap, törött végtagokkal fekszik a kórházi ágyon, és az orvos közli vele, milyen belső szervei sérültek, milyen műtét vár rá, és hogy jönnek a rendőrök kihallgatni.
Kérdező:
Sima ügy, válás. Szüleidhez tudsz egy időre költözni?
Nem a férjeden múlt, hogy nem lett komolyabb bajod, és ha az arcod nem ütötte, abban benne van az a tudatosság is, hogy nem akarta, hogy látszódjon.
Ennél több figyelmeztetésére ne várj szerintem, mert legközelebb nagyobb verést kapsz.
Ahogy nézem, ennek a házasságnak mindenképp vége, akkor jobb minél előbb elválni, ne húzzátok. A gyerek se ebben nőjön fel, hogy az apja a földön rugdossa az anyját, ő meg nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!