Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a férjem! Nem tudom túl tenni magam rajta!
Vége! Lehet ezt megbocsátani?
"Azért kíváncsi lennék az okra."
Mindegy az ok. Semmilyen okkal nem lehet megütni a másikat. Ott lehet hagyni, el lehet válni, de nem rugdosni.
2016. márc. 10. 11:58
Ja ez verés volt nem csak egy pofon. Szerintem se jó ez így. Szerintem is jobb ha elvállsz a saját és gyermekeid érdekében. Viszont a chatelgetést szerintem felejtsd el, mert akkor a jövőben is számíthatsz egy veszekedésre/pofonra/verésre kitől mire. Hogy jogos-e? Nem, nem az. Mint ahogy az árulás sem az egyik fél részéről sem. Vállj el, tanulj az esetből és dolgozz magadon, hogy ilyen többet ne fordulhasson elő. :D
2016. márc. 10. 12:12
Mielőtt bagyon leszóltok, van valami a 20-as versenyző szavaiban. Ismered a férjed, írod, hogy máskor is cirkuszolt már, erre chatelgetsz idegen csókákkal. Egyetértek azzal,hogy soha semmilyen körülmények között nem szabad az erőszak ilyen mértékét alkalmazni a másikon, de hova tetted az eszed, amikor a közös gépen chateltél valaki mással. A más: borítékolható, hogy férfi, különben nem kattant volna be a Zurad. Azért lehet, hogy ha belinkelnéd a tereferét, mégsem lenne olyan ártatlan. Természetesen válj el, keress egyenlőre akárcsak szükség megoldást a lakhatásra és tanulj abból, hogy mi fér bele egy házasságba. Bocsánat, de ez a véleményem.
2016. márc. 10. 12:44
Egy sima pofon miatt is elválnék azonnal, ennyiért meg pláne.
2016. márc. 10. 13:09
"nem könnyű eljönni a gyerekek miatt sem meg nincs hova ."
ezzel meg is válaszoltad a kérdésed, maradsz a seggeden ott ahol vagy!
2016. márc. 10. 13:51
Lépj le.
Amikor olvastam, h megütött, azt hittem, kaptál egy pofont. De beléd rúgott??? És a földön ütött tovább?
Lelépni. Most. Azonnal. És szrd le ha öngyilkos lesz!
2016. márc. 10. 16:07
27/36 A kérdező kommentje:
nikici,
igen, van benne igazság amit írsz, én sem vagyok szent, de nem találkoztam senkivel és régóta teszek rá utalásokat hogy én már ebben a házasságban nem tudok részt venni,konkrétan beszéltünk ezekről de természetesen nem vesz róla tudomást. Az viszont abszurd hogy veréssel akarna otthon tartani magának.
Egyébként is börtön az egész: megnézi a blokkjaimat mikor mit veszek hány óra ? perckor és hol voltam addig meg előtte.
Nem lesz öngyilkos. Ha meg mégis, hát...
Nem fog megváltozni. Az se fog megváltozni, hogy a tulajdonának tekint. Az, hogy feleség vagy nem jelenti azt, hogy el vagy tiltva bárkivel való társalgásról.
A válás macerás, de az élet egy ilyen agresszív barom mellett is az, sőt!
Az apám csak szóban volt agresszív, elég szar gyerekkorunk volt, ne tedd ki ennek a te gyerekedet.
2016. márc. 12. 20:45
Te szent szűz Lujza! Ezen mit kell annyit morfondírozni? Aki egyszer üt, sőt rúg, nem egyszer fogja. És kétlem, hogy ez az első alkalom. Kedves kérdező! Nem akarsz Te megszökni, mert egyedül helytállni, gyereket fenevelni, ahhoz gyáva vagy, csak félrekufircolni szeretnél, és inkább hülyére vereted magad. Csakhogy előbb-utóbb agyoncsap békés férjed, mert még provokálod is. Szerintem te a mazót szereted. Vajon a gyerekeid is azt fogják? Tudod mit? Ha Te még azt latolgatod, menj vagy maradj, maradj. Megérdemled, Te se vagy jobb kedves, békés, igazán férfi (!!!) uradnál. Úgy látszik, nem kaptál még eleget.
2016. márc. 15. 12:36
Többször is mondtad neki hogy nem érzed jól magad a házasságban ( magyarán :nem szereted nem vonzódsz hozzá nem akarsz tőle semmit) de mégsem váltál el hanem vele maradtál.Gondolom hogy eltartson és biztonságba legyél a gyerekekkel együtt.Innentől kezdve kihasználtad őt.Erre te még flörtölgetsz másokkal meg még ki tudja mit csinálgatsz, ezzel a másikat teljes mértékben megalázod.Jobban nem is tudnád!Érthető a párod kiborulása , persze az erőszak mindenféle formáját elutasítom én is férfiként.Viszont említetted hogy régóta mondod neki hogy nem jó neked a házasságban.Nincs hová menni, meg nincs miből?Akkor nem értem a a főkérdésed a cikk címében.Ha megbocsájtasz ha nem mit döntesz?Mind1 lehet hogy én bonyolítom túl.Szerintem minél hamarabb válj el had találjon a párod is egy olyan embert aki megbecsüli és nem csak lehúzza!
2016. márc. 15. 22:20
Kapcsolódó kérdések: