Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel azt, hogy a szüleim válni akarnak?
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tudom elkepzelni ugy az eletem, hogy a szuleim kulonvaljanak. Gyerekkorom ota mindig ok voltak a legfontosabbak nekem, es most ugy nez ki el fognak valni. Az ok a megcsalas edesapam reszerol, nagyon rossz itthon a hangulat ez miatt. Amunt belegondolok hogy nem lesz tobb kozos nyaralas, kozos ebedek, kozos napok megszakad a szivem! :( mit tegyek? Hogyan lehet ezt feldolgozni? 19/L2016. febr. 28. 13:43
11/14 anonim válasza:
19 évesen ezek a közös dolgok így is ugy is megszüntek volna
éld a saját életed és megszokod hogy egyszer ide egyszer oda ugrasz fel
12/14 anonim válasza:
Én válni készülő vagyok. Két kamasz gyerekkel. Épp ez tart vissza, amit írsz. De meddig kell egy szülőnek figyelemmel lennie a gyerekekre? Ha csak ketten lennénk a párommal, már rég vége lett volna a kapcsolatunknak. Viszont a gyerekek miatt én szenvedek. Nehéz jó döntést hozni. Ha édesapád megcsalta anyukádat, az az anyukádnak épp eléggé fáj és épp elég nehéz lesz neki feldolgozni, ne nehezítsd meg a helyzetet azzal, hogy a te szomorúságodat is ráterheled. Érdekes a közös nyaralás is. Azt gondold el, hogyan lehetne újra közösen nyaralni egy olyan emberrel, aki közben másra gondol és csak szenved a közös nyaraláson. Az, hogy ti egy idilli család vagytok, valószínűleg már csak a te vágyad, de nem a valóság. A jövőre kell koncentrálni, hogy minden jó alakul majd és mindketten megnyugszatok anyukáddal.
13/14 anonim válasza:
A kozos nyaralas soran--akiket en ismerek--az apa es az anya uj csaladja is egyutt van, apanal nem kell vagyakoznia masra, hiszen ott nyaral vele az uj parja is. Persze ehhez ot-tiz evnek el kellett telnie, mire mindenki feldolgozta, megbocsatotta, uj es boldog eletet kezdett.... Ilyen is van-- nem mondom, hogy sok.
14/14 anonim válasza:
Anyukádra gondolj, neki nagyon rossz, hogy ez történt, Apukád félrement.....
Nálunk nem volt ugyan ilyen, de jobban örültem volna ha elválnak, mert igy meg huszonéve "ölik" egymást - ha nem is igaziból, de szóban. Ez semmivel sem jobb sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!