Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elváljak?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a férjem szeretőt tart. A férjem szeretője az én egyik barátnőm. Teljesen fel vagyok háborodva. Szerintetek váljak?2010. márc. 28. 21:49
41/43 anonim válasza:
Így is van, a nő azért van, hogy a férfinek gyereket szüljön, közben folymatosan kielégítse, de ha nem tudja, és a férfi máshoz megy, hogy az verje ki neki, akkor a nőnek ezt s nélkül el kell tűrni,sőt, örülni, hogy nem elhagyta a gyerekkel együtt. A férfinek mindent meg kell engedni, a nőnek pedig tudomásul venni, hogy két gyereke van, az egyiket szoptatja, a másik meg szopatja a halálig.
42/43 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodtam és arra jutottam, hogy adok neki még egy esélyt. Megígérte, hogy soha többet nem csinál ilyet. Remélem tényleg nem teszi meg.
2010. ápr. 5. 12:00
43/43 anonim válasza:
Én minden jót kívánok neked:) Üljetek le beszéljetek, és hiába van gyerkőc , ha alszik már , beszélgessetek tv-nélkül. Figyeljetek egymásra, és szeressétek egymást. Ha a szexhez nincs is kedved, azért okoz neki örömöt ahogy neked nem teher. A barátnődet pedig ne engedd közel a családotokhoz. Keress más barátnőt, aki hasonszörű (gyermekes), több témátok is lesz.Minden jót, boldogságot és egészséget kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!