Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Elváljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elváljak?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a férjem szeretőt tart. A férjem szeretője az én egyik barátnőm. Teljesen fel vagyok háborodva. Szerintetek váljak?
2010. márc. 28. 21:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Hát ha neki csak a szex a legfontosabb benned és emiatt csalt meg, ne hagyd hogy még egyszer megtegye veled. :S
2010. márc. 29. 19:45
 32/43 anonim válasza:
100%

Én sem bíztatni akarlak, DE!:

Ha megcsal a férjed úgy hogy nincs gyerek, "oké".

Ha megcsal a férjed úgy hogy van gyerek, "oké".

Ha megcsal a férjed úgy hogy te az ő gyerekét hordod a szíved alatt, és azért nem tudod kielégíteni, az már nagyon nem oké!!! Milyen ember a ilyen?! Kényelmes neki,hogy van hova hazamenjen, van ki főzzön, mosson rá, még az is lehet hogy szeret..

Én a helyedben a megcsalást ezen körülmények között nem tudnám megbocsájtani. Bár mint írtam ez én vagyok!

2010. márc. 29. 21:01
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Kettőn áll a vásár. A kérdező leírta nem tudja most úgy kielégíteni a férjét mint korábban. Van aki a terhesség alatt nem kívánja a szexet, van hogy fordítva, de attól a férjet ki kell elégíteni, kézzel , szájjal vagy ahogy gondolja hogy ne keressen máshol szexet. A pasik ha nem kapnak szexet, elgondolkodnak rajta, lehet a párjuk nem szereti már őt úgy mint régen, mert nem kívánja. A barátnő kéznél volt. Itt a barátnőnek kellett volna azt mondani, h. te hülye vagy? A barátnőm férje vagy, húzz a fenébe, nem pedig lefeküdni vele. Nem tudhatjuk hogy otthon mi zajlik le kettejük között. Nem a haragot kell szítani, el kell tudni dönteni, ha megbocsátunk, nem fogjuk-e később felhánytorgatni, mert akkor csak szenvedés lesz az élet. Sokan itt csak feketén vagy fehéren látják a dolgokat. Sokan régebbi sérelmükből okulva egyből a válásra buzdít, ha ő nem boldog te se legyél az. Azt hogy megvonsz dolgokat nem megoldás, mert a végén Ő megy el. Inkább lássa azt hogy veled nyugalomban tud élni, figyelmes vagy vele, mert nektek van múltatok. A csajjal csak kúrtak, már bocsi a kifejezésért. Remélem azért az exbarátnődön kívül van más barátnőd, mert őt biztos nem hívnám többé az otthonomba? Mit szólt a férjed, mikor elmondtad tudod , hogy lefeküdt a barátnőddel? Mi nem tudjuk te mit érzel, ezért neked kell meghoznod a döntést. Ha a férjed rendbe akarja tenni a dolgokat, és meg tudsz bocsátani, akkor érdemes mégegy próbát tenni. Viszont neked is készségesebbnek kell lenned a szexet illetően.
2010. márc. 29. 22:41
 34/43 anonim ***** válasza:
51%
én meg azt gondolom, hogy ha valaki nem kívánja a szexet, és mégis ráveszik, az a szó szoros értelmében nemi erőszak. a férfinak is kell tennie azért, hogy a nő akarja a dolgot. ha épp terhes, szül, stb, akkor hadd ne sajnáljam már meg szegényt pasit, hogy ő épp nem kap szexet - nem mintha nem tudja segíteni magán - míg a parja épp az egyik legkeményebb fizikai tortúrán megy át.
2010. márc. 30. 02:29
 35/43 anonim ***** válasza:
51%
Igen, elválnék a helyedben, meg is tettem én is, igaz egy gyerekkel, és bizony a férfiaknál nem akadály a gyermek!! Nagyon boldogan élek azóta immár én is új kapcsolatban, egy olyan ember mellett aki részére én jelentem az izgalmat nem más, és ettől jobb nincs, gyermekemet sajátjaként imádja és most tervezzük a közös babát!
2010. márc. 30. 15:23
 36/43 anonim ***** válasza:
73%
Fura, én pasi vagyok, de kibírnék egy évet szex nélkül, ha a feleségem terhes lenne. Most akkor abnormális vagyok? :)
2010. márc. 30. 19:12
 37/43 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom gyerekek...ahogy végig olvastam a sok kommentet, sok okosat írtatok, de olyan is van, akiből a harag beszél.-A saját átélt fájdalma miatt. Én már hallottam olyat, hogy az egyik fél félre lépett, és rájött, hogy az a másik nő semmivel sem tud többet nyújtani a feleségénél! Nagyon megbánta,és soha többet! Azóta is együtt vannak. A lónak is négy lába van mégis megbotlik! Szerintem nem kell azonnal válni, át kell nekik ezt nagyon beszélni! Bár hozzá teszem, egy kapcsolatban nagy törés a hűtlenség! Vigyázzatok egymásra! Csajok legyetek csinosak otthon is, és ha apa akar valamit, próbáljatok nem fej fájóst játszani, mert akkor elmegy máshová!
2010. márc. 30. 21:52
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor minden no csokot kell adjon a csaloka ferjenek, nehogy megsertodjon szegeny es elmenjen? Ha egy ferj olyan konnyen ott tudja hagyni a csaladjat, attol nem lehet sokat elvarni sajnos. Milyen szeretet lehet az ilyenben a gyerekei irant? Nos... uton utfelen megcsal, majd vegleg elkoltozik, mert megsertodott, hogy kitetted a kozos haloszobabol stb.??? Megis mit var egy ferj a magcsalasert cserebe? Rajongast, torodest es csokokat? Felejtsuk el! Majd csak akkor, ha ki is ERDEMLI!
2010. márc. 30. 22:20
 39/43 anonim ***** válasza:
Én válnék. Ha egyszer megtette, meg fogja máskor is. De a döntés a Te kezedben van.
2010. márc. 31. 19:34
 40/43 anonim ***** válasza:
32%

Csajok legyetek csinosak otthon is, és ha apa akar valamit, próbáljatok nem fej fájóst játszani, mert akkor elmegy máshová!

Hú de lehúztak téged:) Én nő vagyok és teljesen egyetértek veled. Ha az embernek van párja, akkor miért egymaga verje ki? Már bocs:) Sok férfigyűlölőt látni itt, de ha engem a párom megcsalna, de helyre akarja hozni, biztos nem dobnám ki egyből. Mi van akkor ha a nő sose tudja meg? A másik, ha a nő csalja meg a pasiját és kiderül akkor nem azt mondják micsoda ribi, hanem biztos nem kapott meg otthon mindent. A férfi az szemét, a nő pedig áldozat. Ne nyalogassuk már ennyire a saját sebeinket. Tudom hogy jól le leszek húzva, de nem érdekel.

Te pasi aki meg kibirod szex nélkül nem vagy abnormális, vannak olyan pasik kiknek kicsi a libidója:) Amúgy azok a pasik akik nem szexelnek eleget, korábban hagyják abba a szexuális életet. Sajnálatos.

2010. ápr. 1. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!