Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elváljak?
Előző vagyok, nagyon sajnállak titeket, mármint téged és a babát.
Izgalom... Ez nem mentség. És tudom, hogy rágódtál azon, hogy mit csináltál rosszul, hogy "izgalomra" vágyott. Ne agyalj ezen, aki izgalmat akar és felesége van, akinek örök hűséget esküdött, és nem vele szeretne izgalmakat... Erre nem tudok mit mondani. Persze lehet, hogy csak fiatal vagyok és ezért nem értem őt. Reméllem, nem is fogom. :)
A válás nem kérdéses. :(
22/F :)
én meg azt gondolom, hogy eleve nem tettél fel jó kérdéseket.
a jó kérdés ugyanis nem az, hogy elválj-e, vagy ne. az már következmény.
ami igazán kérdéses, az pedig az, hogy a házasságtokotat megéri-e megmenteni- a két gyerekre való tekintet nélkül is. a megcsalás nem hirtelen jött ötlet, nem semmiség, hiába mondják ezt néhányan.
a megcsalás távolságot jelent. el kéne gondolkodNOTOK (mindkettőtöknek) hogy mi történt a házasságotokkal. hogy szeretitek-e még egymást, vagy csak a gyerekek miatt maradnátok együtt. hogy ez a házasság rutinból megy-e, vagy megy még szeretetből, szerelemből, barátságból, szenvedélyből is.
tehát nem a megcsalás az elsődleges kérdés: hanem az, hogyan jutottatok el idáig.
ha ezt őszintén megvizsgáljátok, akkor számotokra is kiderül, hogy van-e még értelme együtt maradni.
csak a gyerekek miatt ne tegyétek. így viszonylag korán esélyetek lesz találni valaki mást, akivel boldogabbak lehettek.
Sztem kamu az egész és a barátnőd csak szét akar marni hogy aztán elvigye a férjed !!
Ilyen emberből simán kinézem mellesleg csodállak hogy nem folytottad meg, hogy tudod ezekután a barátnődnek tekinteni? :D:D:D
Tiszta Joshi bharat :D:D:D
A férjed mit akar?
Helyre akarja hozni a dolgot vagy sem? Mindenesetre azt nem ajánlanám hogy a barátnővel költöztesd össze, mert mi van ha nagyon is kijönnek? Én a hálóból tiltanám ki. Azért elgondolkodnék rajta ha félre akar menni, miért pont a barátnőddel? Akkor miért nem egy vadidegennel? Azóta is összejöttök barátnőddel, ők most összevesztek, vagy a barátnőd azt várja hogy kirúgd a férjed? Mindenesetre a barátnőd az egy gennyláda, hogy tehet ilyet, hogy lefekszik várandós barátnője férjével. Én azt mondom megérdemlik egymást. Te egyébként megadtál neki mindent? Szexuálisan is? Mert van olyan hogy utánna a nő nem kívánja a szexet, és eszébe se jut más módon kielégíteni a férjét és ő kívülállónak érzi magát, de ez mondjuk akkor se mentség hogy, a barátnődet kapja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!