Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változik az ember életében egy válás után?
SZERINTEM: attól függ, mennyit változott az illető személyisége. Ha levonta a tapasztalatokat, feldolgozta a történteket, akkor hosszú távon is boldog lehet. Ha ugyanaz maradt, akkor szerintem előbb-utóbb megjelenik az életében az "árnyékszemélyisége", egy vagy több ember személyében a férje tulajdonságai.
Nincs tapasztalatom, csak szerintem, a válaszom ennek függvényében értendő.
Én nagyon féltem válás előtt, mi lesz velem ezután. Az első egyedül töltött éjszakára bekészítettem magamnak egy halom zsebkendőt, mondván: tuti végigbőgöm az éjszakát. De nem így lett. Istenien aludtam (hónapok óta először), kipihenten, megkönnyebbülten ébredtem. Ami változik: egyedül leszel, ami nem jelenti azt, hogy magányos is. Nagyon lehet élvezni az egyedüllétet! Minden úgy jó, ahogy gondolod, senki nem mondja az ellenkezőjét. Nem kell alkalmazkodnod, nem kell beszámolnod, éled az életed, ahogy neked jó. Ja, és magadnak dolgozol, nem lumpol senki!:-) Van időd magadra, kívül-belül. Isteni!!!:-D De tényleg!
Azóta már én is újra férjhez mentem, örülök, hogy a válás után 2,5 évig egyedül maradtam. Volt időm levonni a tanulságokat, megismerni saját magam. Ha ezt nem teszem meg, most nem tudnék boldog lenni.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!