Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez esetbe bármi si járna nekem?
Férjem még házasság elött vett egy házat. Elkezdtünk járni (nem volt papiron élettársi kapcsolat, épitkeztünk(anyja adta a pénzt neki) mikor elkészült a frissen felujitott ház összeházasodtunk. Azota állandoan azzal jön hogy az ö háza, ehhez semmi közöm.
IOrjam alá a papirt hogy a ház csak is kizárolag az övé válás esetén semmit nem kérhetek belöle.(nem számit mennyit segitettem neki épitkezés alatt(terhesen végigcsinaltam én irányiotottam én voltam itthon épitkezés alatt)
Tényleg ennyire semmi közöm ? nulla?
nincs tulajdonjogom oké kel a fenének de válás esetén tényleg semmi közöm hogy az én verejtékem is bnne van?
csak is az ingoságok fele járna --vagy pénzbe kiértékelve. Noha fél milliot keres egy honapba de mindig megkapom , azén házam itt az van amit én ondok. nem irtam alá a papirt ha orrom alá vágnak 5 év utan se irnám alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!