Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyek panaszt a volt férjemről?
Tegyek panaszt a volt férjemről?
Buszsofőrként dolgozik. A megállóban várakoztam, és otthagyott engem!
Az esetet néhány ismerősünk is látta, aki a buszon volt.
Beszéltem a volt férjemmel ezután erről a dologról, és csak nevett, azt mondta, jó vicc volt, és azt a 3 megállót kényelmesen megtettem gyalog is…
Történne valami, ha értesíteném a Volánt?
Nem biztos. Lehet, hogy csak "családi cívódásnak" fognák fel és nem foglalkoznának vele. Főleg, ha csak te egyedül állítod ezt vele szemben.
Én a helyedben egyelőre nem törném a fejem ilyenen, maximum ha még egyszer előfordul. Nem sok értelmét látom a játszmáknak.
Nyugodtan jelentsd fel. Minden közlekedési vállalatnak van ingyenes, zöld vonal száma, hívd fel, és mond el az esetet. Az elérhetőségedet is add meg, hogy tájékoztatni tudjanak az eset kivizsgálásáról. Valószínű, hogy csak szóbeli figyelmeztetést kap, de ha több panasz is volt már rá, levehetik a járatról és kap egy tinglitangli semmit érő járatot.
Ugyan olyan utas vagy, mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!