Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted van-e jó megoldás a válásra?
Figyelt kérdés
Nejemmel fiatalon,10 év után kulturáltan elváltunk. Van egy -ma már felnőtt- fiunk, akivel 17 évesen történt egy nagy baleset, s ez újra összehozott bennünket, s időben és rendben taníttattuk és kifizetett lakással útjára bocsátottunk gyermekünket. Közben vettem egy házat magunknak is, sokáig külföldön dolgoztam --megtehettem. Sajnos a nejemmel sohasem volt már jó a kapcsolat, de minden a gyermek érdekében történt. Most, hogy már nincs rám anyagi és apai szükség, nejem szeretne nélkülem új életet kezdeni, miután lassan megöregszünk. (Joga van hozzá) Most azt szorgalmazza, hogy neki is vegyek egy lakást, hogy elmehessen, de ma már erre képtelen vagyok. Így az én házamban össze vagyunk zárva, és visszaélve a rengeteg türelmemmel, állandóan eszi az életem. Mindketten betegeskedünk, egymás betegei vagyunk. Szerinted milyen opciók vannak a megoldásra?2015. okt. 21. 18:05
1/3 anonim válasza:
Apamnal,a masodik felesegevel voltak igy. 3 ev kinlodas,a no akkor koltozott el, amikor vegre talalt egy masik pasit maganak.
Kitartast es sok szerencset kivanok.
2/3 Noren1989 válasza:
Aztaleborultszivarvégitneki...Már bocs, értetlenül állok az eset előtt.
26/F
3/3 anonim válasza:
tied a ház,úgyhogy kirakhatod bármikor.
ha úriember akarsz maradni,akkor bérelsz neki egy albérletet,biztosítod róla,hogy mindig fizetni fogod,fél évig fizeted,aztán nem fizeted tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!