Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazaköltözés megoldás?
Úgy fest, szakítani fogunk a vőlegényemmel. Most van munkám, de nem keresek annyit, hogy egyedül eltartsam magam (Külföld)
2 lehetőségem van: keresni egy jobban fizető állást, és itt boldogulni (vendéglátásba felvesznek, van gyakorlatom, sajna végzettségem semmi), vagy pedig hazaköltözni Magyarországra, és ott boldogulni egyedül.
Család, ismerősök, barátok egyik helyen sincsenek.
Melyik megoldás ésszerűbb?
Minimálbért keresni itt vagy otthon?
szerintem kezdj valamilyen szakmát elkezedni, mert anélkül tökmindegy hol vagy, 40évig csak ilyen munkáid lesznek.
én kint maradnék gyűjtögetni. keress ottani magyarokat akikkel bérelnél közösen szobát. ha van régi osztálytársad aki kint él, esetleg keresd fel, hogy ő nincs -e benne ilyesmiben. ismerek olyat akik 5-en vannak egy kis lakásban. olcsóbban jössz ki. és spórolj , kezdj valamit magaddal, mert végzettség nélkül nem sok jövő áll
itthon sincs sok lehetőség, legalábbis az én városomban max gyári munkásnak mehetnél el. de fenttartani lakást itt sem tudnál annyi pénzből egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!