Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valaki volt már így? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki volt már így? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
van egy több mint 10 évig tartó házasság,de megromlik 2011 ben,és beadják a válópert.megbeszélték,hogy a férfi fog elköltözni ,úgy gondolta könnyebb lesz mint amilyenné alakult.ugyanis nem csak a gyerekek anyukájától,de a gyerekektől is,és saját magát is gyötri azzal,hogy cserbenhagyta a fiait,és lelki ismeretfurdalása van.a férfinek pár hónapja lett egy kapcsolata,amit az anyuka hiába beszélték a válást de nem néz jó szemmel,így a fiuknak is azt mondja apátok k....zik,és hogy nem számíthatnak az apjukra,stb.Miközben az új párjával találkozik nagyon jól megvannak,de még 1 teljes éjszakát sem tud vele tölteni mert attól fél hogy a gyerekek megharagudnak rá,és meg gyűlölik.Ugyanis megmondta a fiuknak is hogy elköltözik,a fiuk azóta nem állnak vele szóba.Így nem jó hogy együtt élnek mert vita van,külön szobában van anyuka és apuka.mindenkinek az lenne a jó ha elköltözne már apuka,de őt most több oldalról is és saját maga is lelki ismeretfurdalás gyötri.mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? hogy lehet megértetni egy 14 és 12 éves gyerekkel a válást?
2014. okt. 5. 09:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezekben a kérdésekben az a legrosszabb, hogy miért nem tudsz E/1.sz-ben írni? Borzasztó nehézígy kihámozni, hogy mi van.
2014. okt. 5. 09:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Gondolom te vagy a ferj szertoje,

En ugy gondolom hogy itt a ferj az aki nem dontote el meg igazabol a valast! Es nem csak a gyerekek miatt erezhet igy,tudod kerdezo aki el akar valni az alvalik es max sajnalja a gyerekeit!

Itt hogy az apa nem alszik *veled*itt mar nem a gyerekektol fel hanem a felesegtol! Valami miatt nem tudja a feladni a csaladi eletet egy szereto miatt talan fel hogy megbanja es nem biztos a szereto kapcsolataban sem.

En a te helyedben adnek idot a ferjnek ne keresd vard meg mino keres!megvn zavarodv egy kicsit azt sem tudja mit csinaljon,de ha ha te folyamatosan a kepben leszel azzal nem oldasz meg semmit mert a ferj hozhat hirtelen dontest es par honap mulva vissza megyen a csaladjahoz, gondolom ezt nem akaradod. hogy gondolkozok el nem zaklatnam mert ha annyira szeretne mar lepne.

Gyerkeke pont lazado korban vannak de ugygondolom mar elege nagyok ahoz hogy apa leuljon veluk es elbeszelgesebek hogy szereti oket de .....stb stb..... ez van es nem oket hagyja el!

De viszont ha teged valasztana akkor tisztaba kell vele lenned higy akkor sem csak a tied*egy elvalt ferj* neki ott lesznek a gyerekei es tamogatni kell oket,gyerek.t. fizetni latogatni a tovabb tanulast is!

Es anyuka jogosan fog koveteozni a gyerekeinek!a gyerekek viszont teged nem hinnem hogy elfognak fogadni ebben a korban!te leszel a szemukben a szalka hogyte tetted tonkre a kapcsolatot!!!nem konnyu ilyen eletet elni es szerintem maximalisan boldog sem leszel csak ugg ha te 100/osan elfogadod a ferj csaladjat es nemzavar hogy tamogatjatok stb..

2014. okt. 5. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Fuss neki megegyszer, mert értelmetlen amit irtal.
2014. okt. 5. 09:41
 4/10 A kérdező kommentje:
úgy látszik mégsem értelmetlen ha a 2es válaszoló tudott válaszolni.amúgy 2es köszi a válaszod,de ezaz hogy a fiuknak amikor beszéltek a válásról azt is megmondták nekik,ahogy azt is mondta nekik hogy el fog költözni,de nem fogják azzal elveszíteni őt,ráadásul közös gyerekfelügyelet van,nem csak az van hogy hétvégenként láthatja,hanem bármikor.De most így hogy a fiuk nem állnak vele szóba gyötri magát,és azt hogy ne költözzön el az pedig elkerülhetetlen,de így csak szenvedés minden nap a gyerekeknek is,mert ugyanazt látják,hogy a szülők vagy nem is beszélnek vagy vitáznak,és az anyuka tömi a fejüket apuka ellen,gyerekek pedig összezavarodtak ezáltal az apjuk is
2014. okt. 5. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:

-szöszi ,ennyire izén azért nem kéne írnod egy nyilvános oldalon ,se új sor ,se pont,egy mondat sincs befejezve,stb,szóval hitvány bizonyítván állítottál ki magadról,b.+

"úgy látszik mégsem értelmetlen ha a 2es válaszoló tudott válaszolni.amúgy 2es köszi a válaszod,de ezaz hogy a fiuknak amikor beszéltek a válásról azt is megmondták nekik,ahogy azt is mondta nekik hogy el fog költözni,de nem fogják azzal elveszíteni őt,ráadásul közös gyerekfelügyelet van,nem csak az van hogy hétvégenként láthatja,hanem bármikor.De most így hogy a fiuk nem állnak vele szóba gyötri magát,és azt hogy ne költözzön el az pedig elkerülhetetlen,de így csak szenvedés minden nap a gyerekeknek is,mert ugyanazt látják,hogy a szülők vagy nem is beszélnek vagy vitáznak,és az anyuka tömi a fejüket apuka ellen,gyerekek pedig összezavarodtak ezáltal az apjuk is "

2014. okt. 5. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is érthetetlen katyvasz és azt sem értem, hogy miért nem lehet megmondani, hogy te, kedves kérdező, ki is vagy a történetben. Ez egy névtelen oldal. persze most mindenki azt gondolja, hogy a szerető vagy és félsz kiírni, mert akkor mindenki itt csesztetne.
2014. okt. 5. 10:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Három sor után feladtam!Mi ez a zagyvaság?Annyi fáradtságot nem veszel,hogy értelmesen leírd és még mi segítsünk neked? Oldd meg egyedül,hülye!
2014. okt. 5. 10:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg hagyjál már, 2011-ben váltak el, most van 2014, ha be is újított a férfi egy nőt (téged), akkor sem akad ki már senki ezen. A pasi se normális, ha ettől lelkifurdalása van a gyerekei felé. Keress egy normális csávót, aki hajlandó veled legalább egy éjszakát eltölteni. A válást amúgy úgy lehetett volna megértetni a gyerekekkel, hogy apuka máshová költözik, akkor felesleges elválni, ha egy lakásban laknak a feleséggel, ez nekem nem is számít válásnak, legfeljebb papíron. azért válnak el az emberek, mert nem akarnak együtt élni, nem akarnak egy közösséget alkotni.
2014. okt. 5. 10:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Na akkor leírom szünetekkel,hogy mindenki megértse.

Van egy házasság,ami több mint 10 évig tartott,de megromlott már 3 éve és egészen 2014ig húzták a válást.

Azóta külön szobában vannak,és érzelmileg teljesen eltávolodtak.

Mikor idén felmerült most már a válás a sok vita után,szóltak a gyerekeknek is,utána 1-2 hónap múlva beadták a válópert.

Közben lett egy kapcsolata a férfinak,igen én vagyok,ami már lassan fél éve tart.

De a napokban közölte a fiukkal hogy így hogy elválnak ő el fog költözni,de ugyanúgy mindenben számíthatnak rá és továbbra is akár minden nap találkozhatnak.

A gyerekek nem beszélnek az apjukkal,az anyuka teletömte a fejüket,ezt gondoltuk is,de a kisebbik elszólta magát.Azt mondja nekik hogy aputok k......ik és cserbenhagyott titeket,nem tudtok rá számítani,nem vagytok neki fontosak.

A gyerekek teljesen összezavarodtak,ahogy az apjuk is,mert az anyuka neki is mondogatja ugyanezeket,és a gyerekek viselkedése,és az önmarcangolása teljesen tönkreteszi az ebben szereplő embereket.

Ezért van az hogy amikor együtt vagyunk nagyon jól megvagyunk,de nem bír aludni sem,és velem tölteni egy teljes éjszakát,mert agyal a dolgokon,és nem tudja mi lenne a helyes.

Persze a gyerekek pont a lázadó korban vannak,de elég nehéz megtenni a lépést,és bebizonyítani a gyerekeknek az anyuka ellenkezőjét,mikor bezárkóznak teljesen.

Remélem így már érthetőbb lett.

2014. okt. 5. 10:24
 10/10 A kérdező kommentje:

bocsánat ha félreérthető voltam,de még csak most adták be a papírokat,és semelyik sem akar együtt élni a másikkal.A válási papírra is leírták,hogy 2011 óta van megromolva a kapcsolatuk,és nem akarják együtt folytatni,békülésre esély sincs.

Ezért nem értem még én sem hogy mi az apánál ez az önmarcangolás,mert a gyerekek nem állnak vele szóba.Kérdezem én melyik gyerek bírja ki napokig hogy ne szóljon az anyjának vagy apjának?

2014. okt. 5. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!