Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hallotatok már olyanról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallotatok már olyanról, hogy valaki beleőrült a szerelmi bánatba? Vagy szellemileg, testileg leépült, és belehalt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 11:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az 1800-as évekből hallottam ilyen történetről (nagypapám elbeszélése alapján).
2010. márc. 13. 11:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van olyan aki testileg és lelkileg is leépül egy kapcsolat után, de hogy valaki belehalt volna a bánatba???!! Hát csak úgy tudom elképzelni, ha öngyilkos lett, de ez más kategória gondolom. Szerintem minden szerelmi bánatot túl lehet élni, ahogy telik az idő úgy gyógyulnak a sebek, persze minden ember másképp dolgozza fel a veszteséget.
2010. márc. 13. 11:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Bouvary.
2010. márc. 13. 12:00
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Én már többször is bele haltam:)
2010. márc. 13. 12:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Testileg, szellemileg leépült: gyakorlatilag megőrült, majd megállt a szíve. Nem mondom, hogy orvosi diagnózis volt a szerelmi bánat, de nyilván a kiváltója lehetett. Senki nem ér annyit, hogy miatta bármilyen fájdalmat élj át és okozz magadnak.Erő és idő.Az megoldja.
2010. márc. 13. 12:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Óriási butaság! Még tini voltam úgy 15 lehettem. Megismerkedtem egy sráccal, nagyon szerelmes volt belém és fordítva is így volt, ő akkor volt 19 éves. Jártunk egy darabig, de nekem olyan betegségem van ami egész életemre végigkísér. Ő elmondta az anyjának, az anyja meg azt válaszolta, hagyjon el engem emiatt, mert megfogok halni hamarosan. Hát akkor "belehaltam" a szakításba,mert elhagyott. Eltelt azóta közel 30 év és még élek. Sőt a férjemtől gyermeket is szültem. Ő meg nem tudott soha megnősülni, de még párkapcsolata sincs azóta. Akkor megfogadtam, soha többet egyetlen egy fasziért sem halnék meg, de soha! Talpra állni, azt kívánom neked!
2010. márc. 13. 12:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

nem tudomhogy ezt csak érdekődéskép kérdezed, vagy saját magad vagy igy

idő mindent megold

2010. márc. 13. 12:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Rólam van szó. két hónapja szakítottam, meg volt rá az okom, de még mindig ugyanúgy fáj, nem tudom magam túl tenni, nem tudom már mit tegyek, itt vagyok egy kisgyerekkel, és szégyenlem magam, hogy még most sem tudok túl lenni ezen az egészen. Nem is a szerelem fáj, hanem a mérhetetlen csalódás. Évekkel ezelőtt próbáltam öngyilkos lenni,félek magamtól, tényleg szégyenlem ,hogy ezt érzem és itt van a gyerek, teljes elfogyok.
2010. márc. 13. 12:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Aszíktás mindig fáj, és egy darabka mindig meghal benned ha elvesztessz valakit akit szerettél. De gondolj arra hogy még van benned, más számára is egy ilyen darab aki talán vigyázni fog rá és nem tör össze. Rádásul ott a gyermeked is, akinek szintén szüksége van rád. Sajnos az egyetlen nagy szerelemben nem hiszek, ami azt jelenti hogy több hatalmas csalódás van egy ember életében. De hiszem azt hogy mindig rossz nem lehet:)

Fel a fejjel és gondolj azokra akiket szeretsz, gondolj a gyermekedre és arraq, hogy milyen bodlogság vár majd rád ha megtalálod a párod aki vigyáz a szívedre :)

2010. márc. 13. 13:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tapasztalatom az,hogy a csalódás sokkal jobban fáj,mint maga a szakítás.A tudat,hogy ő valójában nem az akinek te hitted.Még nem hallottam olyat,hogy valai bele is halt volna,de én lassan bizony beleőrülök a bánatba szellemileg a mérhetetlen csalódás miatt.Pedig lassan 2 éve történt :S
2010. márc. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!