"mentális öregség". Más fiatal is érzi néha azt, h szellemileg jóval idősebb a koránál?
Rengetegszer érzem azt, hogy másképp gondolkodok, mint a korombeliek...őket az apróságok is lelkesítik, én befásultam, "meg vagyok öregedve"...20 évesen 40-nek érzem magam...nincs kedvem, erőm bulizni, nem öröm, ha leiszom magam, családot munkát akarok...és azt látom, a velem egykorúaknak az élete csak a szórakozásról szól.
Mihez kezdjek így? Hol ismerjek meg idősebb embereket? 28 fölöttiekkel jól kijövök, a saját korsztályom kinéz, mert többnyire csendben olvasgatok, rajzolgatok.
20/L
velem kb ugyanez van..
én inkább olvasgatok, politizálok, stb..
mondjuk járnék én társaságba csak nincs kivel :// kb a semmi közepén lakom :@
16/L
Szerintem ez a megállapitás igencsak csőlátásra vall, de gondold csak át jobban!
Nem mindenki aki korodbeli, csak azok akik a környezetedben vannak, mivel nem vagy hajlandó tovább látni náluk!
Talán jót tenne neked egy kis környezetváltozás!
Mozdulj ki! (Itt nem a sarki disco-t értem)
Nem értem miért képzelitek azt, hogy egyféle általános recept szerint kell élni ami ahogy látom kb így néz ki:
tanulás, bulizás, munka, család, gyerek, tepsi.
Bárhogy élhetsz, te döntöd el!
Ajánlok neked egy jó szerzőt!
Obádovics J. Gyula
Tőle olvass sok könyvet, mert amit leír, arra épül a világ, sőt az univerzum is!
Amikor megláttam a kérdést kicsit másra számította, azt hittem nem én vagyok egyedüli az "elsorvadt" agyú:P
21F
18-19 éves koromban volt bő egy év, amikor "megvadultam". Ittam, buliztam, pasiztam, külföldre heppből kimentem stoppal, stb. Aztán ennyi elég is volt.
Amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen ment. Egy év alatt mondhatni "kiéltem" magam.
Most 28 vagyok, nyaranta kb egyszer rám jön, hogy valami szabadtéri szórakozóhelyre elmennék. Ezzel egész évre letudom a bulizást, többet nem igénylek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!