"mentális öregség". Más fiatal is érzi néha azt, h szellemileg jóval idősebb a koránál?
Rengetegszer érzem azt, hogy másképp gondolkodok, mint a korombeliek...őket az apróságok is lelkesítik, én befásultam, "meg vagyok öregedve"...20 évesen 40-nek érzem magam...nincs kedvem, erőm bulizni, nem öröm, ha leiszom magam, családot munkát akarok...és azt látom, a velem egykorúaknak az élete csak a szórakozásról szól.
Mihez kezdjek így? Hol ismerjek meg idősebb embereket? 28 fölöttiekkel jól kijövök, a saját korsztályom kinéz, mert többnyire csendben olvasgatok, rajzolgatok.
20/L
Kedves "éretebb" 13 éves lány!
Előbb tanulj meg helyesen írni!
Puszillak ;)
Bizonyos dolgokban érzem, valamiben pedig nem:) Általában komolyabban, felelősségteljesebben gondolkozom mint a nagy átlag de rengeteg dologban még nagyon is gyerekes vagyok..Nálam ez amolyan kettős dolog, nem is lehet annyira szavakba önteni.
A bulizás, ivászat engem sem köt le-ha úgy veszük a kamaszkorom ezen része ki is maradt-de egy jó baráti összejövetek, egy szilveszteri házibuli, egy nyaralás, kirándulás egy új program lehetőség ami nem feltétlenül buli nagyonis lázba hoz:))
L/19
Amit ma bulizásnak neveznek, az nálam sem nyerő. Nekem nem buli betnmód szétcsúszni hétvégente.
Szeretem a zenét, mászkálok a barátaimmal, történeteket véleményezek, filmeket feliratozok, állást keresek, itthon kiveszem a részem a házimunkából, szóval lekötöm magam izgalmas dolgokkal. Nem érdekelnek a felszínes, agyon népszerűsített dolgok, emberek.
20/L
Hasonló nálam is mint Kiscsillagnál...
A szobám biztonságában szeretek olvasgatni egy jó sör mellett, de nem vágyom arra hogy hulla részegen egy diszkó közepén csápoljak. Sok dologban érettebb vagyok a koromnál, ezzel együtt néha iszonyatosan gyerekes tudok lenni.
Ritkán előbújik belőlem a kisördög, és akkor mindent, persze a következményeket vállalva. Nem érzem egyáltalán, hogy gáz lenne, mert úgy élek ahogy én szeretnék! Lehet 70 évesen riszálom majd magam, ha még tudom.:)
Amit leírtam nem jár túl közel hozzád, de remélem idővel jobban érzed majd magad a "bőrödben.
Én is 22 éves vagyok. Dolgozom, tanulok, barátom van és nagyon kevés a szabadidom. A barátaim nem bírják felfogni, hogy én bulizni csak hétvégén tudok elmenni, de akkor meg nem nagyon van kedvem, mert szombaton suli van 8tol 4ig, ami nagyon lefáraszt. Sokszor megpróbáltak elráncigálni hétkozben bulizni, de nagyon rosszul jott ki, mert 5kor kelek minden nap és 11kor már fáradt voltam, de hazamenni még senki nem akart, ezért maradtunk, másnap meg olyan voltam mint akit kimostak 40 fokon. Egy kicsit magasabb pozícióban vagyok, mint az ilyen korban megszokott és felelos dontéseket kell hoznom, problémákat megoldani és minden nap a maximumon kell teljesítenem, ezért nem élhetek úgy mint ok. Ok egyetemisták még nagyrészt, ezért is olyan nagy a szakadék. Ha kirándulni akarunk menni akkor meg csak pár napra lehet valami kozeli helyre, én meg megengedhetném magamnak a republos utakat is, mert jól keresek, de így csak a Balatonhoz megyunk le.
Nagyon megfontolt vagyok, más dolgok a fontosak, most lakásra gyujtok, míg ok a kovetkezo hétvégi bulira.
Nem tudom, hogy helyes-e így élnem, nem-e marad ki valami az életembol, de most a bulizás az ami legkevésbé hiányzik. Mindenhez túl elfoglalt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!