Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadjam az ajánlatát? (El nem vihetem, elém nem hozza, kegyes leszek heti 1szer 2 órát láthatód) KI ÉRTI
Kedves 19:13-s.
"És nem azért írom ezt mert védeni akarom az apukát, hanem mert SENKI SEM TÖKÉLETES.A legjobb családokban is előfordulnak hasonlók.Más kérdés hogy aztán együtt maradnak e és hogy milyen gyakori a dolog."
Ha újra elolvasod amit írtam és megpróbálod ismét értelmezni rájössz hogy mire akartam kilyukadni.
1.Lehet hogy nagy általánosságban nem elfogadható a pofon, de igen is minden napos dolog sajnos.Attól függetlenül hogy tudsz e az ismerősi körödben hasonlót.Ha egy nő/ férfi nem ismeri be, hogy kapott már a párjától az azt jelenti hogy meghunyászkodó alkat és nem mer kitörni az addigi életéből, nem meri vállalni mert fél a következményektől.Hogy mi lesz ha kiderül.És ezt nem csak úgy értem hogy a párjától fél.Hanem saját magát szégyelli mert megtörtént vele ilyesmi.Ezt arra értem hogy állandósult az erőszak.A pofon az más tészta.
Ha jól emlékszem külön választottam a pofont a veréstől és leírtam azt is hogy a pofon lehet egy olyan alkalom következménye amikor a másik párja nem ér haza időben, de amúgy mindig pontos és nem veszi fel a telefont de esetleg csak 3-4 óra múlva kerül elő.Ha esetleg ez történne veled Te mire gondolnál?
Vagy történt vele valami( karambol, elütötték, rosszul lett kórház) vagy hogy másnál volt.Persze lehet hogy lemerült a telefon és ezért nem tudott szólni mondjuk egy konferenciáról hazafelé hogy tovább tartott vagy kereket kellett cserélni, dugóba került egy arra történt balaset miatt.De eszébe sem jutott megállni egy fülkénél hogy felhívjon, mert nem gondolta hogy halálra aggódod magad és azt hiszed hogy talán vele lett valami.Lehet hogy Te nagyon nyugis természet vagy és a párod -és ezúton gratulálod a hosszú kapcsolathoz-is az, de ha jobban belegondolsz nem mindenki azonos vérmérsékletű.Ebben a helyzetben amit leírtam szerinted nem elfogadható egy apró pofon amikor a párod éppen és egészségesen előkerül?A megkönnyebbülés pillanatában talán nem tudnál másként reagálni.Ne vedd magadra.Te talán nem, de más igenis adhat egy aprót.
Én ilyen "elfogadható " pofonra gondoltam.És nem arra amikor valaki teljes erejéből és dühéből kever le egyet.
Remélem sikerült tisztázni a félreértéseket,Még most sem állítom hogy Te vagy más a felvázolt helyzetben adna egyet, de nagyon sokan igen.
20.13:erre azért ne vegyél mérget.
Ha van egy normális körülmények közt lévő apuka,akkor bizony apuka az esélyesebb az elhelyezésnél.
Persze apukának kérnie kell,mert a gondolatait senki sem találja ki.
"Szép kis férfi vagy, ha egy öregasszony elkerget!!!! És még rinyálsz is tőle, amint látom a leírtakból. Különben cigók vagytok??? Ott divat a szurkálás."
SZÉP kis EMBER vagy, mondhatom! Ki vagy te? Mindenkit csak lenézel és piszkálódsz! Ez NEM az a hely, ahol ítélkezni kell! Menj máshova, ha ebben leled örömödet! Teljesen mindegy, hogy a kérdező gyáva vagy sem! Egy a lényeg, segítségre szorul és tanácsokra! Azért kérdezett itt, és nincs semmi szüksége az ilyen undorító lehúzásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!