Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek elfogadjam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadjam az ajánlatát? (El nem vihetem, elém nem hozza, kegyes leszek heti 1szer 2 órát láthatód) KI ÉRTI

Figyelt kérdés
Miotta eljöttem a gyerek lázas,köhög, folyik az órra.Én egy fillért nem adtam haza szerintük,de most a gyógyszert én válltsam ki.Az a pénz amit adtam 7 nap után már hiányzik.KI ÉRTI???
2010. márc. 12. 07:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Tiszta szivemből szeretem a párom.Az anyos nagyon is befolyásolja,s most az öregasszony házában él.Volt réggebben Pofon 1.Sose vertem meg,pofon minden családba van, Hozzáteszem az anyán vesztünk össze és Ő ütött elöször.Ezt az előttem szolonak irom
2010. márc. 12. 09:18
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor talán az öreglány veszélyes, és ott van az 5 hónapos gyereked! nyilván annak van valami nyoma, hogy a fiát combon szúrta, és téged is fenyeget, tehát veszélyes!! Akkor hogy hogy nála van az 5 hónapos baba, nyilván ő is veszélyben van. Azért írtam, hogy cigó vagy e, mert tényleg náluk megy ez a szurkálás, de ez miért bántás, hogy megkérdeztem???? Amúgy indulás a családsegítő, gyámhivatal és a többi, hivatkozz arra, hogy veszélyes a nyanya és a gyereked is veszélyben érzed. Azt viszont nem tudjuk miért lettél elkergetve, és a feleséged miért nem melletted áll, ha Te olyan jó vagy ahogy leírod? Erre adj választ. Ja és aki azt mondta, hogy ide gyere, majd itt segítenek, nahát, itt legfeljebb csámcsogunk a dolgodon, de nagy segítséget ne várj, legfeljebb tanácsokat! Ami vagy jó vagy nem, de mondom, keresd fel a családsegítőt első körben!
2010. márc. 12. 09:20
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként miért gondolod,hogy minden családban előfordul pofon?Csak mert nem így van.Magadból indulsz ki.Ha az én férjem lennél és pofon vágnál,bizony én sem engednélek be,az tuti.A gyerek láthatás az más,de azt meg intézze az erre hivatott szerv.
2010. márc. 12. 09:36
 14/26 anonim ***** válasza:
54%

Pofon minden családban van?:O

Hát szerinted biztos.

A gyerek láthatását meg csak a gyámüggyel tudod rendeztetni.

Az meg hogy sajnálod a gyerek gyógyszerét kiváltani... nem is írok rá semmit...

2010. márc. 12. 11:00
 15/26 A kérdező kommentje:
Félre érted a dolgot.A gyógyszer nem kérdés,persze kivan váltva.Itt az érzésről van szó.Én nm kellek de a pénzem igen.Úgy tünik el kell valamit mondani,mert nem érted.A gyerek első gügyögése az volt:APA.Amikor a meloból hazaértem korábban,és még nem aludt a két kezét széttárva várta hogy felvegyem.Amikor otthon voltam egész nap játszottunk.Szerinted hiányzunk egymásnak??Szerintem IGEN.Az anyja ezt tudja és leszarja.Nem mindig az apa a hibás,van hibám nekem is,de egy 5 hónapos pici baba igya meg a szülei hülyeségének a levét
2010. márc. 12. 12:02
 16/26 anonim ***** válasza:

Értelek, de ha az anya nem enged épp azért kell a gyámügyhöz fordulni... Mert akkor hivatalból ítélik meg a láthatást.

Nekünk is pici babánk van, de én ha össze is vesznénk a férjemmel akkor sem tiltanám el tőle a lányunkat mert nem a gyereket kell bűntetni. csak úgy ok nélkül amúgy szerintem nem történhetett ez így...

Szerintem valami sántít ebben a dologban...

2010. márc. 12. 12:07
 17/26 anonim ***** válasza:
40%
A gyerek 3 éves koráig anya jelenlétében látható. Pénzt kell adnod, a gyereket két ember csinálta, neked is kell róla gondoskodni, bármi történt is, kötelességed, a gyereknek lesz nehezebb ha nem így teszel. Ha meg nem akarsz bíróságra menni főleg kell. A helyedben gyámhatósághoz fordulnék.
2010. márc. 13. 11:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

11.40.A nagy büdös fenét az anyja jelenlétében,most már ezt kell,hogy írjam.

Kérdező!

Tessék bemenni a gyámügyre és kérni ,hogy a GYERMEK IDEIGLENESEN nálad helyezzék el,tekintettel a nagymama erőszakos természetére(itt mindjárt beidéztetni a fiút,akit megszúrt.

Aztán majd az anya láthatja a gyereket a te jelenlétedben.

(a kedves mamának esetleg vannak problémái az alkohollal,vagy józanul késel?)

2010. márc. 14. 17:56
 19/26 anonim ***** válasza:

"Sose vertem meg,pofon minden családba van"

Tévedés. Nehogy ebben a tévhitben ringasd magad!

2010. márc. 14. 17:58
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

. Pofon minden családban van?

Pontozzatok le, de így igaz.És aki nem meri beismerni hogy igenis pofoztam már fel az asszonyt vagy kaptam már pofont a páromtól, az hazudik.Vagy másnak vagy magának.Ha eddig még nem történt meg majd megfog.És nem azért írom ezt mert védeni akarom az apukát, hanem mert SENKI SEM TÖKÉLETES.A legjobb családokban is előfordulnak hasonlók.Más kérdés hogy aztán együtt maradnak e és hogy milyen gyakori a dolog.Én momentán 6 éve vagyok a párommal és elismerem hogy egyetlen egy pofont kaptam tőle.Én vagyok a nő.De szerintem megérdemeltem.Most ne térjünk ki a részletekre.LEHET FÉLTÉSBŐL KAPNI VAGY HIRTELEN FELINDULÁSBÓL, DE HA MEGISMÉTLŐDIK MINDENKÉPPEN EL KELL GONDOLKOZNI A FOLYTATÁSON.

Már az is jó pontnak számít hogy egyáltalán beismeri a kérdező.Akkor csak nem annyira elmebeteg.

Az pedig hogy pofon ütötte nem egyenlő a veréssel.Egy pofon lehet észhez térítésképpen vagy pedig mert már nagyon hisztizik a másik. míg aki ténylegesen megver egy nőt az egy idióta.A környékünkön legalábbis a verés nem pofont jelent.És a leírásból sajnos úgy tűnik hogy nem a kérdező hordta eddig otthon a nadrágot, mert akkor egy nénike nem tudja elzavarni.Ha annyira erőszakos lenne nem ijedne meg egy idős nőtől.Hanem megverné.Szóval már csak ebből is (A LEÍRTAK ALAPJÁN, ÉS FELTÉVE HA TÉNYLEG ÍGY VAN) látszik hogy nem erőszakos.

Kérdező:Tényleg család védelmisek, mert a jövőben nem csak te látod majd a kárát, hanem a kislányod is.

De ha lehet próbáld meg a lehető legvalóságosabban leírni a történteket mert így csak lehurrogást és kioktatást kapsz ha tényleg a z eddig leírtak alapján történtek a dolgok, míg meg nem érdemelt sajnálatot ha csak egy picit is "füllentettél".

Miért zavart el a mama?Lehet hogy nem pofon volt az a pofon és nem is olyan régen?Mert lehet hogy a pici fia sem egy ma született bárány?

2010. márc. 14. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!