Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadjam az ajánlatát? (El nem vihetem, elém nem hozza, kegyes leszek heti 1szer 2 órát láthatód) KI ÉRTI
Pofon minden családban van?:O
Hát szerinted biztos.
A gyerek láthatását meg csak a gyámüggyel tudod rendeztetni.
Az meg hogy sajnálod a gyerek gyógyszerét kiváltani... nem is írok rá semmit...
Értelek, de ha az anya nem enged épp azért kell a gyámügyhöz fordulni... Mert akkor hivatalból ítélik meg a láthatást.
Nekünk is pici babánk van, de én ha össze is vesznénk a férjemmel akkor sem tiltanám el tőle a lányunkat mert nem a gyereket kell bűntetni. csak úgy ok nélkül amúgy szerintem nem történhetett ez így...
Szerintem valami sántít ebben a dologban...
11.40.A nagy büdös fenét az anyja jelenlétében,most már ezt kell,hogy írjam.
Kérdező!
Tessék bemenni a gyámügyre és kérni ,hogy a GYERMEK IDEIGLENESEN nálad helyezzék el,tekintettel a nagymama erőszakos természetére(itt mindjárt beidéztetni a fiút,akit megszúrt.
Aztán majd az anya láthatja a gyereket a te jelenlétedben.
(a kedves mamának esetleg vannak problémái az alkohollal,vagy józanul késel?)
"Sose vertem meg,pofon minden családba van"
Tévedés. Nehogy ebben a tévhitben ringasd magad!
. Pofon minden családban van?
Pontozzatok le, de így igaz.És aki nem meri beismerni hogy igenis pofoztam már fel az asszonyt vagy kaptam már pofont a páromtól, az hazudik.Vagy másnak vagy magának.Ha eddig még nem történt meg majd megfog.És nem azért írom ezt mert védeni akarom az apukát, hanem mert SENKI SEM TÖKÉLETES.A legjobb családokban is előfordulnak hasonlók.Más kérdés hogy aztán együtt maradnak e és hogy milyen gyakori a dolog.Én momentán 6 éve vagyok a párommal és elismerem hogy egyetlen egy pofont kaptam tőle.Én vagyok a nő.De szerintem megérdemeltem.Most ne térjünk ki a részletekre.LEHET FÉLTÉSBŐL KAPNI VAGY HIRTELEN FELINDULÁSBÓL, DE HA MEGISMÉTLŐDIK MINDENKÉPPEN EL KELL GONDOLKOZNI A FOLYTATÁSON.
Már az is jó pontnak számít hogy egyáltalán beismeri a kérdező.Akkor csak nem annyira elmebeteg.
Az pedig hogy pofon ütötte nem egyenlő a veréssel.Egy pofon lehet észhez térítésképpen vagy pedig mert már nagyon hisztizik a másik. míg aki ténylegesen megver egy nőt az egy idióta.A környékünkön legalábbis a verés nem pofont jelent.És a leírásból sajnos úgy tűnik hogy nem a kérdező hordta eddig otthon a nadrágot, mert akkor egy nénike nem tudja elzavarni.Ha annyira erőszakos lenne nem ijedne meg egy idős nőtől.Hanem megverné.Szóval már csak ebből is (A LEÍRTAK ALAPJÁN, ÉS FELTÉVE HA TÉNYLEG ÍGY VAN) látszik hogy nem erőszakos.
Kérdező:Tényleg család védelmisek, mert a jövőben nem csak te látod majd a kárát, hanem a kislányod is.
De ha lehet próbáld meg a lehető legvalóságosabban leírni a történteket mert így csak lehurrogást és kioktatást kapsz ha tényleg a z eddig leírtak alapján történtek a dolgok, míg meg nem érdemelt sajnálatot ha csak egy picit is "füllentettél".
Miért zavart el a mama?Lehet hogy nem pofon volt az a pofon és nem is olyan régen?Mert lehet hogy a pici fia sem egy ma született bárány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!