Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás előtt fogant gyerek a volt férj nevét kell kapja? Nincs valami kis kapu?
Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban adtam be a válópert és csak idén juliusban szedtek szét minket mert két tárgyalásra nem jött el. De én március óta babát várok és a védőnő mondta hogy a volt férj vezetéknevét fogja kapni a baba hiába más az apja. Ilyenkor nem lehet valahogy megoldani hogy az apja nevét kapja a pici?2015. aug. 11. 12:15
11/15 anonim válasza:
Ha összeházasodtok a szülés előtt, akkor az apja nevét fogja kapni a gyermek.
12/15 anonim válasza:
Boldog házasságot!(azthiszem ez eldőlt)
:D
13/15 anonim válasza:
Nem kell. Öcsém házasságba született. Pár napig az én apám nevét írták a papírjaira, de utána megkapta rendesen anyám leánykori nevét (közben ő neki még mindig a férjezett van azóta is). Mindenféle hivatalos okmányaiba, pl. a születési anyakivonatába is a mostani neve van írva, szinte semmi nyoma a másiknak (leszámítva néhány ideiglenes papírkát). Hivatalos okmányokban is az eredeti apja az apja, sose volt az anyám akkori férje (apám). Szóval szerintem simán el lehet intézni, amit akarsz.
14/15 anonim válasza:
születési anyakönyvi kivonat* :)
15/15 anonim válasza:
Ne törődj vele, örülj neki! Az csak egy név, mit számít?
Nézd azt, hogy ha a nevére kerül, akkor annak ellenére, hogy nem is ő csinálta, fizetnie kell utána a gyerektartást.
Hát nem jönne jól havonta néhány darab 10000Ft-os? Ennyit megér az apjának is. Arról nem is beszélve, hogy ha elváltok, akkor az igazi apának nem is kell gyerektartást fizetnie. Ezzel megint csak ő járna jól.
Minek ide kiskapu? Örülj a többmilliós ajándéknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!