Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Varjak meg a valassal iskolask...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varjak meg a valassal iskolaskorig? Szamit az ha a gyerek mar iskolas?

Figyelt kérdés
2 gyerekes apa vagyok. 5 es 7 evesek a gyerekek. Nagyobbik most megy majd szeptemberben iskolaba, kicsinek van meg egy eve. Nejem tisztara elhidegult tölem, tavaly augusztus ota nem enged magahoz, azt mondja egy blokk van benne iranyomban. Nekem nagyon fontosak a gyerekek, nem akarok nelkuluk lenni. Otthon eleg sok mindent megcsinalok, tudok fozni, mosni, stb. Eleg jol keresek, nejem nem dolgozik, megis rumli van otthon, es meg Ö panaszkodik hogy nincs ideje semmire. Multkor mondtam neki hogy jot tenne neki a munka, meg több penzunk is lenne, erre megsertödött hogy en "elküldtem dolgozni". Az egesz csaladert kiteszem a lelkem, szerencsere a gyerekektöl kapok vissza szeretet, nejemtöl nem. Arra is megsertödött nejem, hogy azt mondtam hogy nekem a legfontosabbak a gyerekek. Szoval nagyon ugy latom, hogyfelesegem nem szeret es nem szeretnek ilyen parkapcsolatban maradni, mert ennel az is jobb mindenkinek (bellertve a gyerekeket) ha elvalunk. A problema az hogy Ausztriaban lakunk 4 eve, es a felesegem vissza akar menni en meg nem. Es nem akarom hogy elvigye a gyerekeket. Ha csak akkor kerul sor valasra, ha mar egyik vagy mind2 gyerek iskolas, akkor jobb eselyeim vannak, hogy nalam maradhatnak? Gond nelkul el tudom latni a gyerekeket, ez nem problema. Tudom hogy a birosag nöparti, de a gyereknek ezerszer jobb itt felnönie Ausztriaban (szerintem), csak ezt a felesegem nem latja, mert otthon szeretne lenni az anyukajaval. Szoval varjak addig amig iskolas lesz mind a kettö? Es ha azt mondom a nejemnek hogy el akarok valni, hogyan tudom megakadalyozni hogy megfogja a gyerekeket es hazamenjen? Mondjuk ezt csak a kisebbikkel tudna megtenni, a nagyobbik hallani sem akar arrol hogy csak az anyjaval menjen valahova, nelkulem nem megy.

2015. júl. 8. 14:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
30-as, te egy más sztorit olvasol.
2015. júl. 14. 08:35
 32/38 anonim ***** válasza:

" Nejem diplomas mernok, barmikor tudna helyet talalni, egy 130 ezres varosban lakunk, van munkahely böven."

Nemetul mennyire beszel? Probalkozott munkakeresessel korabban? Nem is akar dolgozni, vagy csak a sikertelenseg miatt lett depresszios?

2015. júl. 14. 08:48
 33/38 anonim válasza:
Nem látod egy kicsit eggyoldaluan a dolgokat ? Te szuper vagy a feleséged meg csak egy élősködő akit még a gyereke se szeret? Ez egy kicsit különös .
2015. júl. 18. 11:04
 34/38 anonim ***** válasza:
38%

A kérdező nem "szuper" - csak egy normális férfi.

A feleség meg egy ettől eltérő nő.

2015. júl. 18. 11:14
 35/38 anonim válasza:
Lehet hogy egy kicsit több időt kéne forditanod a feleségedre mert lehet valamien lelki problémáylya is amivel orvoshoz kéne fordulni. Ésien állapotban nemnkéne magára hagyni
2015. júl. 18. 11:47
 36/38 anonim ***** válasza:
mi lett azóta ? amugy elég érdekes volt elolvasni a kommenteket, valahogy mindenki azt feltételezi, hogy a kérdező kamuzik vagy nem objektiv. ezt ugysem tudjuk meg sosem, hisz a fórum anonim, ezért nem értem,miért kell egyfolytában ezzel nyaggatni. neki ez a kérdése, el kéne fogadni kvázi tényként.. bennem nem merült fel, hogy nem láthatná objektiven a dolgokat, teljesen érthetően és logikusan levezette a problémák forrásait és a helyzetet. jó, hogy hazugságvizsgálatra nem küldte senki..
2015. dec. 27. 07:44
 37/38 anonim ***** válasza:
meg hogy nem kéne szegény feleséget ilyen állapotban hagyni..stb. oké, a depresszió egy szörnyű betegség, én is voltam már depressziós. de már elnézést, a feleség meg egyszer felelősséget vállalt két gyerekért és egy házasságért, a leirás alapján pedig jó ideje sz.rik mindezekre. ez a felnőtt, való világ. és többször leirta a kérdező, hogy egy zsák pénzt költött már magánorvosra..stb. most akkor cserben hagyta ? sztem nem. szóval egyesek nagyon szelektiven olvasnak.
2015. dec. 27. 07:47
 38/38 anonim ***** válasza:
Azóta rendeződött a dolog?Részvétem a feleséged miatt,de lassan 5 év alatt csak megtanulhatott volna kellő szinten németül,anyanyelvi környezetben pláne.Volt benne hajlandóság,hogy legalább egy nyelvtanfolyamra elmenjen?Ott is szerezhetett volna barátokat.2000 euróból egy mérnöki diplomával rendelkező ember röhögve megtanul németül,nem is akárhogy.Legtöbb mérnök ismerősömnek német nyelvvizsgája van,nem angol,ennek is van oka.Gondolom a nyelvtanfolyamot tudtad volna finanszírozni és szívesen tetted volna,mert legalább ő is beilleszkedne.
2016. máj. 5. 03:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!