Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Varjak meg a valassal iskolaskorig? Szamit az ha a gyerek mar iskolas?
Én is erre gondoltam, mint az utolsó, hogy nem depis, és nem szeret kint élni?
A gyerekek magyar állampolgárok? nagyszülők hol élnek?
10-es vagyok!
Ez így nehéz ügy.Bár a gyógyszer és a pszichiáter is a tüneteket gyógyítaná,utóbbi max.feltárja az okokat,de ha nincs változás,gyógyulás sem.A természetgyógyászt meg hagyjuk :(
Valahogy meg kell beszélnetek,és megoldást találni.Veled legalább kommunikál,őszinte?
Nekem nem volt ennyire durva a helyzet, de hasonló volt, én maradtam a házasságban, de közben felszedtem egy szeretőt, így telt vagy 3 év.
Könnyebb volt elviselni az otthoni fagyot, szexhiányt, kedvesség hiányt.
Aztán valahogy normalizálódott a dolog.
A természetgyógyászt kihagynám én is, - az asszony is érezhetné, hogy esetleg neki is kellene tenni valamit a saját problémájának megoldására.
A bíróságok tényleg anyapártiak, de a betegsége, meg, hogy nincs egzisztenciája azért eléggé nyomós érvek lehetnek.
Csak mióta kimentetek lett iylen, vagy volt korábban is probléma?
10-esnek:
beszel velem, gondolom öszinte. Megmondja sokszor hogy velem nehez az elet, mert tul realis vagyok meg ilyenek. Ugyanakkor ha nem lennek realis, mar reg csödbe jutottunk volna, mind anyagilag, mind szervezes ügyileg. Termeszetgyogyaszat: 2014-ben kifizettem kb. 2000 eurot mindenfele kezeleseire, de ez mar nekem is sok volt, akarmilyen jol keresek. Megint ugy hangzik, hogy isteniteni probalom magam, pedig nem azert irom. De regen nem volt ilyen, nem jart termeszetgyogyaszhoz, meg nem volt india-manias, most minden ami indiai, az szuper, es az osszes nyugat-europai orvos az szemet - szerinte. En meg csak mint egy egyszerü ferfi csak bamulok, hogy nem valtoztam semmit az esküvönk ota, miert veti a szememre, hogy nem vagyok oda az indiai kulturaert? Mindig is ruhelltem öket. Volt cegemben volt "szerencsem" indiaiakhoz...
11-esnek:
gyerekek magyar es szlovak allampolgarok, mivel nejem Szlovakiai magyar.
10-es vagyok!
Az jó,hogy reális vagy.Nálunk a férjem idealista,nagy álmodozó,időnként vissza kell húznom a földre :)
Lehet,azért van ez az indiaőrület,keresi,hogyan érezhetné jól magát,elképzel magának egy másik világot,mert amiben van,nem érzi jól magát.Kettesben tudtok programot csinálni?Lehet,ki kellene néha szakadnia a mindennapokból.Esetleg a párterápiát meg kellene próbálnotok,ha megoldható.
Szeressd ot udvarolj neki
Hodisd meg ot ujra
Aki szeretet ir bolond csak megnagyobb gond lesz
Kettesben keveset megyunk, havonta talan egyszer. nincs bebiszitterunk, csak akkor tudunk kettesben lenni, ha nagyszülök vagy rokonok jönnek latogatoba, vagy mi vagyunk Magyarorszagon. Panaszkodott is hogy keveset vagyunk kettesben, mondtam hogy szerezzunk bebiszittert. En szereztem, aki nem tetszett neki. Mondtam akkor keressen Ö. Keresett 2 honapon keresztül, nem talalt. Mar nem akarok megint okoskodni, meg keresni, nehogy az legyen, hogy en mindent jobban tudok. De ez igy patthelyzet.
De meg kell valljam, nekem annyira nem hianyzik hogy most kettesben setalgassunk ide-oda. Jol megvagyok otthon (lehet hogy azert is mert ugye en eljarok dolgozni), nagyon szeretem a gyerekeimet, nekem ök az elsök. Igazibol azt hittem hogy a nök szoktak olyanok lenni, hogy elsö a gyerek, es a ferjüket hajlamosabbak elhanyagolni. Azt hittem nejem örülni fog hogy szeretem a gyerekeimet, mindent megteszek ertük, es hobbijaim nagy reszeröl lemondtam, hogy mindig a csaladdal lehessek. Nem iszom, nem dohanyzom, nem jarkalok sehova. Ha este mar lefekudt mindenki aludni es elmosogattam a konyhaban, na akkor elmegyek kocogni neha. Ennyi. Na most mar kipanaszkodtam magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!