Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Varjak meg a valassal iskolask...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varjak meg a valassal iskolaskorig? Szamit az ha a gyerek mar iskolas?

Figyelt kérdés
2 gyerekes apa vagyok. 5 es 7 evesek a gyerekek. Nagyobbik most megy majd szeptemberben iskolaba, kicsinek van meg egy eve. Nejem tisztara elhidegult tölem, tavaly augusztus ota nem enged magahoz, azt mondja egy blokk van benne iranyomban. Nekem nagyon fontosak a gyerekek, nem akarok nelkuluk lenni. Otthon eleg sok mindent megcsinalok, tudok fozni, mosni, stb. Eleg jol keresek, nejem nem dolgozik, megis rumli van otthon, es meg Ö panaszkodik hogy nincs ideje semmire. Multkor mondtam neki hogy jot tenne neki a munka, meg több penzunk is lenne, erre megsertödött hogy en "elküldtem dolgozni". Az egesz csaladert kiteszem a lelkem, szerencsere a gyerekektöl kapok vissza szeretet, nejemtöl nem. Arra is megsertödött nejem, hogy azt mondtam hogy nekem a legfontosabbak a gyerekek. Szoval nagyon ugy latom, hogyfelesegem nem szeret es nem szeretnek ilyen parkapcsolatban maradni, mert ennel az is jobb mindenkinek (bellertve a gyerekeket) ha elvalunk. A problema az hogy Ausztriaban lakunk 4 eve, es a felesegem vissza akar menni en meg nem. Es nem akarom hogy elvigye a gyerekeket. Ha csak akkor kerul sor valasra, ha mar egyik vagy mind2 gyerek iskolas, akkor jobb eselyeim vannak, hogy nalam maradhatnak? Gond nelkul el tudom latni a gyerekeket, ez nem problema. Tudom hogy a birosag nöparti, de a gyereknek ezerszer jobb itt felnönie Ausztriaban (szerintem), csak ezt a felesegem nem latja, mert otthon szeretne lenni az anyukajaval. Szoval varjak addig amig iskolas lesz mind a kettö? Es ha azt mondom a nejemnek hogy el akarok valni, hogyan tudom megakadalyozni hogy megfogja a gyerekeket es hazamenjen? Mondjuk ezt csak a kisebbikkel tudna megtenni, a nagyobbik hallani sem akar arrol hogy csak az anyjaval menjen valahova, nelkulem nem megy.

2015. júl. 8. 14:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Én is erre gondoltam, mint az utolsó, hogy nem depis, és nem szeret kint élni?

A gyerekek magyar állampolgárok? nagyszülők hol élnek?

2015. júl. 8. 21:32
 12/38 A kérdező kommentje:
Valasz 10-esnek: De szerintem is depresszios, es a helyi haziorvos mondta is hogy depresszios, adott neki gyogyszert meg beutalot egy pszichiaterhez, de nem ment el a nejem, mert azt mondta hogy Ö nem beteg. Inkabb orvost valtott, elment egy privat termeszetgyogyaszhoz aki havi 150 euroert mondja a nejemnek hogy nem depresszios. En bolond meg fizetem.
2015. júl. 9. 09:22
 13/38 anonim ***** válasza:
72%

10-es vagyok!

Ez így nehéz ügy.Bár a gyógyszer és a pszichiáter is a tüneteket gyógyítaná,utóbbi max.feltárja az okokat,de ha nincs változás,gyógyulás sem.A természetgyógyászt meg hagyjuk :(

Valahogy meg kell beszélnetek,és megoldást találni.Veled legalább kommunikál,őszinte?

2015. júl. 9. 09:53
 14/38 anonim ***** válasza:
58%

Nekem nem volt ennyire durva a helyzet, de hasonló volt, én maradtam a házasságban, de közben felszedtem egy szeretőt, így telt vagy 3 év.

Könnyebb volt elviselni az otthoni fagyot, szexhiányt, kedvesség hiányt.

Aztán valahogy normalizálódott a dolog.

A természetgyógyászt kihagynám én is, - az asszony is érezhetné, hogy esetleg neki is kellene tenni valamit a saját problémájának megoldására.

A bíróságok tényleg anyapártiak, de a betegsége, meg, hogy nincs egzisztenciája azért eléggé nyomós érvek lehetnek.

Csak mióta kimentetek lett iylen, vagy volt korábban is probléma?

2015. júl. 9. 12:13
 15/38 A kérdező kommentje:

10-esnek:

beszel velem, gondolom öszinte. Megmondja sokszor hogy velem nehez az elet, mert tul realis vagyok meg ilyenek. Ugyanakkor ha nem lennek realis, mar reg csödbe jutottunk volna, mind anyagilag, mind szervezes ügyileg. Termeszetgyogyaszat: 2014-ben kifizettem kb. 2000 eurot mindenfele kezeleseire, de ez mar nekem is sok volt, akarmilyen jol keresek. Megint ugy hangzik, hogy isteniteni probalom magam, pedig nem azert irom. De regen nem volt ilyen, nem jart termeszetgyogyaszhoz, meg nem volt india-manias, most minden ami indiai, az szuper, es az osszes nyugat-europai orvos az szemet - szerinte. En meg csak mint egy egyszerü ferfi csak bamulok, hogy nem valtoztam semmit az esküvönk ota, miert veti a szememre, hogy nem vagyok oda az indiai kulturaert? Mindig is ruhelltem öket. Volt cegemben volt "szerencsem" indiaiakhoz...

2015. júl. 10. 01:01
 16/38 A kérdező kommentje:

11-esnek:

gyerekek magyar es szlovak allampolgarok, mivel nejem Szlovakiai magyar.

2015. júl. 10. 01:06
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok!

Az jó,hogy reális vagy.Nálunk a férjem idealista,nagy álmodozó,időnként vissza kell húznom a földre :)

Lehet,azért van ez az indiaőrület,keresi,hogyan érezhetné jól magát,elképzel magának egy másik világot,mert amiben van,nem érzi jól magát.Kettesben tudtok programot csinálni?Lehet,ki kellene néha szakadnia a mindennapokból.Esetleg a párterápiát meg kellene próbálnotok,ha megoldható.

2015. júl. 10. 08:08
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

Szeressd ot udvarolj neki

Hodisd meg ot ujra

Aki szeretet ir bolond csak megnagyobb gond lesz

2015. júl. 10. 08:12
 19/38 anonim ***** válasza:
45%
El szoktatok járni együtt kikapcsolódni, szórakozni? Ez a gyógyszermánia nem jó, én szinte semmit nem szedek, amit mégis, az vitamin vagy időszaki jellegű, és nem csillagászati az ára, és egészséges vagyok. Az a baj, ha valaki egyszer rákattan, nehéz leállítani.
2015. júl. 10. 08:34
 20/38 A kérdező kommentje:

Kettesben keveset megyunk, havonta talan egyszer. nincs bebiszitterunk, csak akkor tudunk kettesben lenni, ha nagyszülök vagy rokonok jönnek latogatoba, vagy mi vagyunk Magyarorszagon. Panaszkodott is hogy keveset vagyunk kettesben, mondtam hogy szerezzunk bebiszittert. En szereztem, aki nem tetszett neki. Mondtam akkor keressen Ö. Keresett 2 honapon keresztül, nem talalt. Mar nem akarok megint okoskodni, meg keresni, nehogy az legyen, hogy en mindent jobban tudok. De ez igy patthelyzet.

De meg kell valljam, nekem annyira nem hianyzik hogy most kettesben setalgassunk ide-oda. Jol megvagyok otthon (lehet hogy azert is mert ugye en eljarok dolgozni), nagyon szeretem a gyerekeimet, nekem ök az elsök. Igazibol azt hittem hogy a nök szoktak olyanok lenni, hogy elsö a gyerek, es a ferjüket hajlamosabbak elhanyagolni. Azt hittem nejem örülni fog hogy szeretem a gyerekeimet, mindent megteszek ertük, es hobbijaim nagy reszeröl lemondtam, hogy mindig a csaladdal lehessek. Nem iszom, nem dohanyzom, nem jarkalok sehova. Ha este mar lefekudt mindenki aludni es elmosogattam a konyhaban, na akkor elmegyek kocogni neha. Ennyi. Na most mar kipanaszkodtam magam :)

2015. júl. 10. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!