Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Varjak meg a valassal iskolask...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varjak meg a valassal iskolaskorig? Szamit az ha a gyerek mar iskolas?

Figyelt kérdés
2 gyerekes apa vagyok. 5 es 7 evesek a gyerekek. Nagyobbik most megy majd szeptemberben iskolaba, kicsinek van meg egy eve. Nejem tisztara elhidegult tölem, tavaly augusztus ota nem enged magahoz, azt mondja egy blokk van benne iranyomban. Nekem nagyon fontosak a gyerekek, nem akarok nelkuluk lenni. Otthon eleg sok mindent megcsinalok, tudok fozni, mosni, stb. Eleg jol keresek, nejem nem dolgozik, megis rumli van otthon, es meg Ö panaszkodik hogy nincs ideje semmire. Multkor mondtam neki hogy jot tenne neki a munka, meg több penzunk is lenne, erre megsertödött hogy en "elküldtem dolgozni". Az egesz csaladert kiteszem a lelkem, szerencsere a gyerekektöl kapok vissza szeretet, nejemtöl nem. Arra is megsertödött nejem, hogy azt mondtam hogy nekem a legfontosabbak a gyerekek. Szoval nagyon ugy latom, hogyfelesegem nem szeret es nem szeretnek ilyen parkapcsolatban maradni, mert ennel az is jobb mindenkinek (bellertve a gyerekeket) ha elvalunk. A problema az hogy Ausztriaban lakunk 4 eve, es a felesegem vissza akar menni en meg nem. Es nem akarom hogy elvigye a gyerekeket. Ha csak akkor kerul sor valasra, ha mar egyik vagy mind2 gyerek iskolas, akkor jobb eselyeim vannak, hogy nalam maradhatnak? Gond nelkul el tudom latni a gyerekeket, ez nem problema. Tudom hogy a birosag nöparti, de a gyereknek ezerszer jobb itt felnönie Ausztriaban (szerintem), csak ezt a felesegem nem latja, mert otthon szeretne lenni az anyukajaval. Szoval varjak addig amig iskolas lesz mind a kettö? Es ha azt mondom a nejemnek hogy el akarok valni, hogyan tudom megakadalyozni hogy megfogja a gyerekeket es hazamenjen? Mondjuk ezt csak a kisebbikkel tudna megtenni, a nagyobbik hallani sem akar arrol hogy csak az anyjaval menjen valahova, nelkulem nem megy.

2015. júl. 8. 14:54
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
70%

Ok,leírtad a Te szemszögedből, ami teljesen rendben is van, érthető.

Most nézzük a feleséedéből.Idegen ország,Te sokat dolgozol,neki évek óta a házimunka és gyereknevelés.Igen,a nőknek legfontosabb a gyerek,de eljön az az idő,amikor szeretné végre újra nőnek is érezni magát az ember lánya,nemcsak anyának,háztartási alkalmazottnak.

Ő nem akar dolgozni vagy nincs kint lehetősége?Ha felnőtt emberek között is lenne,sokat segítene.

Írtad a kocogást.Ő sportol?Az is javítana a közérzetén.Hátha még meg tudnátok oldani a gyerekfelügyeletet,és kettesben tudnátok futni járni.

A legtöbbet Te tudsz segíteni,persze,ha ő is partner.

/megint a 10-es voltam/

2015. júl. 10. 13:39
 22/38 anonim ***** válasza:
40%

hat ha egy percet nem lehetnek kettesben a ferjemmel en is nagyon gyorsan depressios lennek

szornyu elete lehet a felesegednek bezarva idegen orszagban

2015. júl. 10. 13:39
 23/38 anonim ***** válasza:

21-es, lehet, hogy szerinte a feleség szemszögéből ez így látszik, valójában nem:

"Multkor mondtam neki hogy jot tenne neki a munka, meg több penzunk is lenne, erre megsertödött hogy en "elküldtem dolgozni""

A kocogás... hát biztos van akinek bejön, itt ez szerepel:

"rumli van otthon, es meg Ö panaszkodik hogy nincs ideje semmire"

2015. júl. 10. 13:53
 24/38 anonim ***** válasza:
21-es vagyok,igazad van,de valahogy ki kell mozdítani a Kérdező feleségét a depresszióból.Ebben a férje tudna leginkább segíteni,esetleg szakember.A feleség már egyedül nem tud kijönni ebből az állapotból.Én így látom.
2015. júl. 10. 18:54
 25/38 A kérdező kommentje:

22es: hat nem azt mondom, hogy egy percet se tudunk egyutt lenni kettesben, de nem sokat.

Es hat "bezarva": igen ebben igazad van, be van zarva. De hat ha nem beszel senkivel, nem megy el dolgozni, nem mozdul ki, akkor persze hogy egyedul van. Megintcsak az en realis meglatasom. Az ajto nyitva, gyerekek oviban, ideje van, miert nem megy, miert nem csinal valamit? Valtig allitja hogy Ö nem depresszios, es majd a kurkuma füszer, a zöld alga tabletta meg amaranth müzli helyrehozza. Ez megy kb 15 honapja...

2015. júl. 11. 00:55
 26/38 A kérdező kommentje:

10/21-es

köszi hogy ilyet sokat foglalkozol a temaval.

Abban a kerdesben megerösitettetek, hogy ez bizony depresszio. Mivel tölem nem fogad el tanacsot (mivel en a "nyugati orvoslas" hive vagyok, es nem hiszek az ajurvedikus energiakban) marad a szakember. Na oda nem akar menni. Azt talaltam ki, hogy fuggetlen emberkent bevonom a szuleit. A sajat rokoni környezetemböl senkit se, mert az en oldalamrol nagyon rossz szemmel nezik a nejem dolgait.

(Hazimunka tema : 38 orat dolgozom egy heten, pentek delutan itthon vagyok. Olyankor mindig megkapom a feladatot, hogy most a ket gyerekkel egyutt alljunk neki pakolni es porszivozni. Vagy menjunk a kocsijat kitakaritani. Ami koszos edenyt bepakolok este 11kor a mosogatogepbe, es masnap reggelre tiszta, az masnap delutan 5kor meg benne van a gepben. Egy dolog van amit Ö csinal, az a mosas. Fözes nagyjabol feles, mondjuk ha azt fözesnek lehet hivni, hogy rantottat csinal, vagy kiföz egy adag tesztat.)

Munka: Nejem diplomas mernok, barmikor tudna helyet talalni, egy 130 ezres varosban lakunk, van munkahely böven.

Lenyeg a lenyeg, kulsö segitseg kell. megegyszer köszi. Jo ejt!

2015. júl. 11. 01:19
 27/38 anonim ***** válasza:

10/21-es vagyok.

Ez jó ötlet,erre nem is gondoltam. Ismeretlenül is örülnék,ha sikerülne,jó ember lehetsz,az jön le :)

Kitartást és sok erőt hozzá Neked!

2015. júl. 11. 13:30
 28/38 anonim ***** válasza:
10%
ja jobba gyereknek az anya nélkül csak mert te nem jutsz szexhez
2015. júl. 13. 21:07
 29/38 A kérdező kommentje:

28-as:

Legyszives kimelj meg az ilyen "pozitiv" hangveteltöl. Elolvastad a kommenteket, reakciokat?

En lennek a legboldogabb ha a nejemmel boldogan elnenk egyutt. A jelenlegi allapotnal az is jobb ha elvalunk es nala maradnak a gyerekek. Az is jobb ha elvalunk es nalam maradnak. A Legjobb az ha nem valunk el, de nem vitatkozunk, es nem all a kes a levegöben, es nincs feszultseg.

Es igen, nagyon rosszul erzem magam hogy nincs szexualis eletem. nem hinnem hogy 38 evesen bele kellene ebbe törödnöm. Es amint olvashattad, nem a könnyü utat, az azonnali valast valasztottam. Szerencser vannak itt normalis kommentelok, akik kulturaltan el tudtak mondani a velemenyuket - akar pozitiv, akar negativ. Jo ejt.

2015. júl. 14. 01:12
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

Erzem nem szereted ot es eltavolodott toled.

Sertve a buszkeseged keresned ahol banthatod ezert akarod a gyerekkel.

Pedig a valas csak nyomorusagot banatot idegbajt hoz majd.

Egyertelmu nincs kozos program nincs intimitas nincs kotelek elengedted ot.

Ez meg helyrehozhato szeressd mint regen kuzdj erte hodits legy ferfi ujra hogy o is no lehessen altalad.

Es a kifogasokat serelmeket a Multatuli tedd fere koncentralj a jovore a hazassagotokra a csaladodra ami Nagy kincs .ertekeld ot es a szovetsegeteket.

2015. júl. 14. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!