Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen időközönként kell gyerektartást emelni?
Figyelt kérdés
Már elváltunk az exemmel 2 éve. Én idén január elejétől emeltem a gyerektartás összegén. Önszántamból, igaz nem sokat csak 2 ezer ft-ot tudtam plusszba hozzátenni. Milyen időközönként kell emelni ezen? Mi határozza meg az emelés mértékét?2015. jún. 22. 13:00
2/4 anonim válasza:
3 évente lehet kérni az összeg újratárgyalását, hacsak nincs valami kirívó eset (pl. gyerek tartósan beteg lesz és havonta 100ezerbe kerül a gyógyszer vagy gyógyászati segédeszköz).
Szerintem amúgy erkölcsileg illik évente pár ezerrel, mert egyrészt infláció, másrészt meg minél nagyobb a gyerek, annál többe kerül. Alapból a ruhák/cipők ára is több, minél nagyobb méretet veszel.
De ha nem bízol az exben, akkor te is megteheted, hogy mondjuk 1-1 nagyobb kiadást átvállalsz emelés helyett, pl. veszel iskolatáskát vagy kifizetsz egyedül egy tábort.
3/4 A kérdező kommentje:
Hol találom meg az erre vonatkozó új törvényeket? Nem zárkózom el semmilyen egyéb támogatás elől, csak mióta behozták az új rendelkezéseket nem igazán tudom mi merre hány méter
2015. jún. 22. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!