Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után hogyan tovább?

Figyelt kérdés
éppen most válunk, gyerek nincs, közös vagyon nincs. 5 évig voltunk együtt, ebből másfél év házasság.. eltávolodtunk egymástól, megváltoztak az értékrendek, az élethez, jövőhöz kapcsolódó gondolkodás, stb... nem tudtuk már helyrehozni a dolgokat.. most még együtt élünk mert nem tudjuk hogyan tovább, ki merre megy, új meló, albi, stb.. de vannak kilátások... 32 vagyok, férjem 37. félek, mert szeretem és tudom hogy hiányozni fog, de már valahogy nem úgy kötödők hözzá mint eddig... egy jó ideje eldönöttük már hogy elválunk így külön szoba, élet, stb.. azóta nem volt senkink, de nagyon vágyom már a szexre.. nem tudom mit kezdjek a vágyaimmal.. nem szeretnék mással lenni amigy együtt élünk amig nem váltunk el mert olan fura lenne.. nem tudom hogy mit kezjek magammal.. nincs túl sok barátom pedig azért jönnék-mennék ide-oda, nem szeretek otthon ülni... nincs úgy hobbim sem, most elkezdtem odafigyelni maagamra.. túl sokat nem keresek, félretett pénzem sincs hogy esetleg tudjak kezdeni valamit... tapasztalatok, véleményeket várok hogy ki hogyan tette túl magát ezen az egészen ami nagyon nehéz és fájdalmas, egyben azzal, hogy várom is a végét hiszen eltávolodtunk.. de néha úgy odamennék hozzá, odabújnék... nem tudom... köszi előre is a hasznos tanácsokat...
2015. júl. 6. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
én segítenék mindenbe:)
2015. júl. 6. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
nehezen. 6 éves kapcsolat után szakítás, ugyanezek a kérdések, csak én férfi vagyok. 30 felett az ember azt gondolja, hogy megtalálta az igazit, utána mikor rájön(nek), hogy mégsem, akkor egyrészről jön a szakítás, jön a hosszú kapcsolat után az, hogy hiányzik, másrészt az érzés, hogy most kell új életet kezdenem, most még talán van lehetőség, és végül a felismerés, hogy 30 felett nagyon nem egyszerű újrakezdeni, nagyon nagyon nem
2015. júl. 6. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

én egy elvált pasit szeretek, iszonyatosan nehezen adja magát. nem bízik senkiben. már voltunk együtt, de szakított, mert nem akart megbántani azzal, hogy keveset találkoztunk, meg ő nem úgy érez irántam, ahogy én iránta.

de nem adom fel, megmutatom neki, hogy én nem olyan vagyok, mint a másik asszony. lehet néha már a háta közepére kíván, néha viszont azt érzem, hogy enyhül a szíve..és szívesen

2015. júl. 6. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
szívesen újrakezdené velem.
2015. júl. 6. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Bekuljetek ki egyszeru hiszen hazasok vagytok

Sok sikert

2015. júl. 6. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
A teljes elszakadás(lelkileg is) egy folyamat,amihez idő kell.Addig nem igazán tudsz teljesen továbblépni amíg ezen folyamatokon nem mész keresztül.Nálunk a szakítást követően még vagy háromnegyed évig volt szex.-Tanácsot nem könnyű adni,minden szitú,ember más.Én többet kezdtem dolgozni.Egyrészt lefoglalt,másrészt a pénzre is szükségem volt.Azután meg lett másik kapcsolatom,így szép lassan kezdenek helyreállni a dolgok.
2015. júl. 7. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!