Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A válás után hogyan tovább?
-az írásodból itélve,teljesen normális csajszi vagy,föl a fejjel,majd összejössz később egy jó kis hapikával te is ,
2015. febr. 7. 07:30
Ha elköltözik, akkor attól ekzdve jobb lesz, mert a feszültség csökken.
Utána alakíts ki magadnak új kapcsolatokat, egyszerüen nyiss mások felé.
30 évesen nem vagy túl öreg semmihez, még elötted ál életed nagy része. Elöször le kell magadban is zárni ezt a házasságot, megtanulni egyedül élni, és utána leszel kész újabb kapcsolatra.
Minden jót, menni fog, csak idö kell hozzá!
2015. febr. 7. 07:46
"azt sem tudom ki vagyok és mit akarok a élettől"
Ezt derítsd ki elöször és utána minden rendbe fog jönni! Menni fog, ne keseredj el, csak adj magadnak elég idöt a régit lezárni és nyitni az új felé.
2015. febr. 7. 07:47
Hasonló helyzetben vagyok,ha gondolod irj privit!
2015. febr. 7. 07:56
Ebben az élethelyzetben teljesen normális hogy efféle kétségek jönnek elő benned. Minden jó lesz hidd el, ha sikerül megoldanotok a külön utakat , és nem egymás nyakán éltek még tíz évet.
A férjezetlen nők szorongani szoktak amikor betöltik a harmincat. Jön egy érzés hogy vége a huszas éveknek és ezzel a fiatalságnak is. A valóságban meglepődnek hogy sokkal jobban kinyílnak harminc után, és sokat harminc fölött találják meg életük párját. Akkor már tudja egy nő hogy hogy viszonyuljon a világhoz, és pont abban a korban van amikor tetszik a huszon, harminc , negyven éves koroszályú férfiaknak is. Szóval ilyenkor nyílik ki a világ. Ki kell találni új hobbikat és lehetőségeket hogy társaságba járj. A férj lakhatását pedig mielőbb megoldani.
2015. febr. 7. 09:16
Szerintem nagyon jó helyzetben vagy, nem értem a problémádat. A lakás a tiéd, munkád van, a válást eldöntöttétek, gyerek nincs, enné jobb helyzetben egy válásnál nem is lehetnél. Szinte teljesen tiszte lappal tudsz indulni. Egy tárgyalással elválasztanak, vita nincs semmin, közös vagyon szintén nincs. Neked meg még bőven van esélyed párt is találni, gyerekeid is lehetnek még, ha azt szeretnéd. Egy válás sosem könnyű, de ti úgy tudtok elválni, hogy azután nem köt össze semmi benneteket, mehet mindenki a maga útján. Ismerkedj, szórakozz, élj egy kicsit. Az írásodból az jön le, hogy ez a házasság egy börtön volt neked, elvesztetted a barátaidat, kapcsolataidat, az életkedvedet benne. Az csak rajtad múlik, hogy teszel e érte, hogy változzon. Ő miért nem költözik a szüleihez?
2015. febr. 7. 09:18
Használd ki a szabadságodat. Kezdj bele új dolgokba, ne aggódj, nem késő semmihez. Próbáld ki azt, amit mindig is ki szerettél volna próbálni, de nem volt merszed/időd rá. Kezdj el egy új sportot, kezdj el festeni, írni, foglalkozz magaddal. Járj csoportos foglalkozásokra, nálunk a közösségi házakban rengeteg klub van ( film, rajz, anime, könyv ), mindenhol megtalálhatóak ezek, ez biztos, de ha mégsem, há indíts egyet. Tudom, elsőre nagyon nehéznek hangzik, de hidd el, inkább csak ijesztő, mint nehéz. Képes vagy rá!
2015. febr. 7. 10:14
30 évesen úgy gondolom egy nagyon bátor döntést hoztatok,hogy nem megy,és ne tovább.Sokan nem merik ezt meglépni,örlődnek egy rossz házasságban,esetleg gyerekeket is vállalnak,hátha majd attól rendbe jönnek a dolgok.Ha elköltözik utána kezdheted újra építeni az életedet,semmi nincsen veszve,és ki fogsz nyílni.Mind a munkahelye mind a magánéletedben vannak klubbok,főzőtanfolyam,másfajta tanfolyamok,könyvklubbok,ezek mind jók ismerkedésre,barátkeresésre.
2015. febr. 7. 10:36
Tapasztalatból mondom: válás után pont ugyanaz leszel, aki most vagy. Attól még, hogy elválsz, nem lesznek varázsütésre barátaid, ahogy eddig nem jártál emberek közé, ezután sem fogsz, az életkedvedet sem tudja egy másik ember elvenni, tehát a válás sem fogja azt visszaadni... minden, ami most baj neked, azt magadnak köszönheted, nem a férjed hibája. Ő csak az elrontott házasság feléért felelős, a te negatív életed miatt nem.
2015. febr. 7. 11:11
Kapcsolódó kérdések: