Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e fizetni gyerektartást ha az apának nincs
munkahelye? Gyesen van! Illetve mit csinál ilyenkor a
biróság? Gyesböl is vonhatnak töle? Megállapitotak a
férjemnek 7000 ftot amit kellene fizatnie, de nem tudjuk.
21/35 A kérdező kommentje:
Most meg vergödik rajtunk,meg zaklat minket a nö.Feljelentheti a férjem ha éjszaka is külddi a fenyegetö smseket?
Igen,feljelentheti zaklatásért!Írtam privt!
2008. szept. 3. 16:26
Miért el kellett volna vetetnie a gyereket, Csak azért mert te nem akarod? Mi közöd neked ahhoz. Inkább kötöttél olna csomót a férjed f***ára, és akkor most nem lenne gond. Úgy látszik ahhoz nem volt beteg, hogy gyereket csináljon. Ha meg olyan beteg, hogy nem tud dolgozni, akkor menjen el rokkannyugdíjba. vagy az megint jövedelem lenne és fizetni kéne. Valld be, hogy elsősorban a gyerek a bajod, nem pedig az, hogy fizetni kell. Mert ahogy a kommenteidből kiolvasom, ezen gyermek a ti kapcsolatotok mellet készült, tehát inkább ez ba***a a csőrödet!
2008. szept. 3. 16:28
24/35 A kérdező kommentje:
Az utólsó válaszadónak nincs igaza,egy pasinak ugyanolyan joga van eldönteni hogy vállalja a gyereket vagy nem?Ha nem akkor vállalja egyedül a nö,ha akarja.Egy gyerekkel nem lehet egy pasit megfogni!Lehet elmegy rokkantságira.Nekem azzal van bajom hogy ha acsaj egyedül vállalta akkor most tartssa el egyedül.Egyébként a férjem mondta neki mi max.3 ezret tudunk fizetni,de nem felelt meg neki.Akkor inkább bepereli a férjem azt mondta..
Utolsó válaszolónak:Te egy idióta vagy,az én férjem is beteg,nem dolgozhat és nem is tud,mégsem kapunk rokkantnyugdíjat,mert 27 éves korában nem volt meg a 8 év munkaviszonya!Hogy tudsz így ítélkezni?Pffff Lepontozhattok
2008. szept. 3. 16:33
26/35 A kérdező kommentje:
ÉS AHOZ 8ÉV MUNKAVISZONYNAK KELL LENNI A ROKKANTSÁGIHOZ?MERT Nincs neki annyi..
Akkor még ennyi kellett,22 éves koráig tanult,csak 5 éve volt :-(
2008. szept. 3. 16:40
Én csak azt nem értem, hogy ha arra az egy gyerekre nem tudjátok fizetni a 7000 forint gyerektartást, akkor miből tartotok el három gyereket? A törvény kimondja, hogy a férjednek minden gyerekéről ugyan akkora mértékben kell gondoskodnia. A GYES-ből is levonhatják a gyerektartást, sőt, még akkor is, ha a GYES-t te kapod, mert közös jövedelmetek. Ha pedig semmit nem fizettek, és a másik nő az állam által megelőlegezett gyerektartást veszi igénybe (amit a minimálbér alapján állapítanak meg), akkor az halmozódik a férjednek adósságként, amit majd behajtanak. Most meg ne kérdezd megint, hogy hogyan "hajtsák" be (amúgy HAJTJÁK), mert képzeld, ha nem tudják behajtani, akkor le is ültethetik miatta. Bizony. Az én volt férjem is ezért ül most éppen. Mert az államnak nem tudta visszafizetni a gyerektartást. És amúgy a gyerektartás fizetésénél nem mérlegeleik, hogy a fizető fél megélhetésére mi marad (persze nálatok van három gyerek, azt nézik), mert a gyerektartást a saját megélhetés veszélyeztetése árán is fizetni kell.
Amúgy hadd kérdezzem meg: ha egyikőtök sem tud dolgozni, akkor ti mire csináltatok három gyereket? Ha már azt mondod, hogy a másik nő minek szülte meg az övét ilyen körülmények közé. Hát és ti?
2008. szept. 10. 07:22
Ja, ha ennyire nincs pénzetek, hogyhogy van net? Az nem létszükséglet. Amit erre költötök, azt már lehetne is perkálni gyerektartásnak. Kicsit több értelme lenne.
2008. szept. 10. 07:25
30/35 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: