Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e fizetni gyerektartást ha az apának nincs munkahelye? Gyesen van! Illetve mit csinál ilyenkor a biróság? Gyesböl is vonhatnak töle? Megállapitotak a férjemnek 7000 ftot amit kellene fizatnie, de nem tudjuk.
Már bocsi, de gyerek megcsinálásához 2 ember kell. Ha a párod megfelően védekezett volna, nem kerül ilyen helyzetbe. Erre az nem válasz, hogy a nő eltitkolta előletek. Ha a férjed csiálta, vállalja a következényeit, ha nem, akkor kérjen apasági vizsgálatot.
Nem értem, ha neked sincs bejelentett jövedelmed („Nekem nincs bejelentett jövedelmem.”), akkor miből éltek a 6 hitel mellett? Ilyenkor a nő akár apeh vizsgálatot is indíthat ellenetek. Szerintem jobban jársz, ha fizettek!
Már bocsi, nem azt írtam, hogy nem védekezett, hanem, hogy megfelelően védekezett volna.
Amúgy meg inkább munkát kellene keresni, minthogy azon filózzatok, hogyan tudnátok kisemmizni azt a gyerket. Ugyanolyan jogai vannak mint a te gyerekeidnek. ha meg most rúgták ki, akkor jár neki a munkanélküli amiből szintén lehet vonni.
Nem keseregni kell, hanem dolgozni. Az a nő is csak azt akarja, ami a gyerekének jár. Ha megcsinálta a párod azt a gyereket, akkor viselje a következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!