Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e fizetni gyerektartást ha az apának nincs munkahelye? Gyesen van! Illetve mit csinál ilyenkor a biróság? Gyesböl is vonhatnak töle? Megállapitotak a férjemnek 7000 ftot amit kellene fizatnie, de nem tudjuk.
Apuka van gyesen??? Hát nem tudom,hogy vonhatnak e tőle,de ha igen elég sz*r. Én hasonló helyzetbe vagyok mint te csak nekünk egy közös van. De sajnos a megállapított összeget mindenféleképpen fizetni kell,akár a te családod rovására.
Nekünk úgy állapítottak meg egy összeget annak idején,hogy a páro suliba járt és nem volt semmije. A bíróság ránk küldte a végrehajtót,hogy valóban megtudják hogy nincs e az apa nevén semmi. Nem volt...Így az álla megelőlegezte a csajnak. És nálunk is elvolt titkolva a gyerek. Mondjátok meg az anyukának hogy nem tudtok fizetni és álapodjatok meg egy alacsonyabb összegbe,ha ebbe nem megy bele indítson pert. És hátha megelőlegezik neki,csak abba az a bibi,hogy az álla felé lesz tartozásotok,amit tuira kell majd törleszteni. És ha esetleg bíróság lesz belőle és kiderül,hogy az apukának van autó vagy ház a nevén,el is vehetik tőle. Ez megéri??? Kicsit mérlegelni kell,hogy valóban nem e tudjátok kifizetni ezt az összeget,vagy a bosszú szól belőletek. Mert annak idején belőlem is a bosszú szólt. Hidd el tapasztalat. És most hála istennek fizetünk,és nem érdekli őket hogy a párom látja e vagy nem,csak küldjük a lóvét. Így legalább nyugtunk van. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!