Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Udv! 3,5 eve Angliaban dolgozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hippianyu kérdése:

Udv! 3,5 eve Angliaban dolgozom,5-6 het melo,2-3 het szabi otthon,8 eves kisfiunk apjaval otthon a kozos lakasunkban. Hazastarsi kapcsolatunk megromlott, ferjem a hatam mogott beadta a valopert, maganak akarja a kisfiunkat. Milyen eselyei vannak?

Figyelt kérdés
Svajci frankos hiteleink miatt kellett kijonnom melozni, ferjem rokkantnyugdijas, szivbeteg, cukorbeteg, Xanax nyugtatot szed, labilis a lelkiallapota.Bantalmazott is amikor szabin voltam, konnyu testi sertes, meghallgatas volt, tagadott mindent, hiaba van latlelet is.En nyar vegen koltozom haza.

2015. jún. 18. 00:33
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Tud a gyamugy mindenrol, rendszeres kapcsolatban vagyunk veluk, sot, telefonon fultanuja volt a gyamugyes no amikor bantalmazott, mert gyorsan felhivtam amikor lattam hogy nekem akar jonni (gyorsgombon van a gyamugy emergency szama a telefonomban) ... egyik kozos beszelgetesen hangzott el ahogy nekem mondja: "annyi eszed van mint egy marek molylepkenek..." kedves velemeny a felesegerol, gyamugyes is csak nezett, mondta is neki hogy tartsa tavol magat az ilyen megnyilatkozasoktol....sot a gyamugy pszichiatere is beszelt tobbszor a kisfiunkkal, a tudtom nelkul, ezt is csak kesobb tudtam, azt hazudta nekik, hogy tudok rola es fel is hivtak a figyelmet, tajekoztasson engem mikor viszi el a fiunkat, nem tette....mivel most kaptam par napja az idezet bontoperre, most sikerult csak ugyvedet szereznem, ezert olvasok forumokat, kerek "segito" valaszokat ahol csak tudok....
2015. jún. 20. 17:56
 42/42 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben szerintem nem kell aggodnod.A bontoper lefuthat ket targyalassal,a vagyonmegosztas es gyermekelhelyezes pedig elhuzodhat addig amig hazakoltozol es itthon rendezodnek a dolgaid.Latlelettol kezdve hangfelvetelig,rezsiszamlaktol kezdve bankszamlakimutatasig mindent gyujts ossze es orizd meg,barmi jol johet kesobb.Sok sikert es sok boldogsagot a kesobbiekben.
2015. jún. 20. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!