Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udv! 3,5 eve Angliaban dolgozom,5-6 het melo,2-3 het szabi otthon,8 eves kisfiunk apjaval otthon a kozos lakasunkban. Hazastarsi kapcsolatunk megromlott, ferjem a hatam mogott beadta a valopert, maganak akarja a kisfiunkat. Milyen eselyei vannak?
Nem azt mondtam, hogy kalandvágyból mentél ki, az nagyon is önfeláldozó volt. Nem szép, hogy valaki ezt mondja rá. Mondjuk két féle megbeszéltük dolog van: vagy tényleg mindketten egyformán akartátok, vagy az egyik kierőszakolja a másikból a választ, amit szeretne. Nem biztos, hogy a férjed akkor 100%-osan úgy érezte, hogy jó lesz ez, persze, lehet, hogy csak takarózásképp mondja, ezt csak ti ketten tudhatjátok.
Mit jelent továbbá az, hogy ő otthon dorbézolt? Mert ha azt jelenti, hogy te güriztél odakinn, és közben elszenvedted a hiányukat, a honvágyat és nélkülöznöd kellett a magyar ízeket, illatokat, látványt, miközben ő élte tovább az életét, akkor nincs ebben semmi dorbézolás. Irígy vagy rá, hogy ő otthon maradt, te meg güriztél. Úgy érzed, nem igazságos. Persze, igazad is van, de mikor volt az élet igazságos? Valamilyen szinten el kell fogadnunk az életet, amit adott. Amin tudunk változtatni, azon változtatunk, amin nem, azon hiába gürcölünk.
Mikor belevágtatok ebbe, mind a ketten tudnotok kellett, hogy akár az is lehet a vége, hogy eltávolodtok egymástól. Nem minden kapcsolat elég erős egy ilyen életvitelhez. Persze ezt előre senki nem tudja. Talán azzal lehetett volna segíteni, hogy kitűztök egy dátumot, ameddig csinálod, vagy azt mondod, hogy fele hitelt kitörleszted így, aztán valahogy csak el lesztek utána, ha visszatértek a régi kerékvágásba.
De most te úgy tűnik, hogy mégse akarsz hazaköltözni. Most csak azért, mert ez kialakult, vagy tényleg kinn akarsz maradni?
És azt is írod, hogy el lehetne a férjednek is menni. Akkor most rokkantnyugdíjas, vagy nem. Ha nem teljesen, akkor lehet valamit dolgoznia, de őszintén, még egy egészséges ember is nehezen talál munkát, nem hogy egy fél rokkant.
Ha pedig megcsalod a férjed, az igenis beleszámít a gyermekelhelyezésnél. Meg az is, hogy te külföldön vagy és a férjed rokkantnyugdíjas. Így nehezebb megoldani a láthatást és ha te kapnád és kiköltöznétek, és a férjed nem tudná megoldani az utazást, akkor legalább fél útig el kell vinned a gyereket minden láthatáskor, meg kell beszélni egy helyet, ahol találkozhattok. Ha meg ő kapja---labilis lelkiállapottal, bántalmazás lehetőségével a gyerek felé---érdkekes lenne.
Érzem, Magyarországon vagyok...olyan jó lenne, ha a sok önjelölt megmondó kapitány, arctalanul, névtelenül nem azon élvezkedne, hogy egy jó nagyot belerúgjon valakibe, akinek épp úgyis k.. nagy baja van, csak mert revansot venne a sorstól a maga elb...tt életéért...
Semmit sem tudva a háttérről azért kapitálisan nagy bunkóság ismeretlenül - és persze név nélkül- leri....i valakit, olyat tenni, amit élőben nem merne, mert tudja, az orrnyergét a kisagyáig tolnák fel.
Ismeretlenül, továbbá, jó lenne, ha nem drágámozással igyekezne bizalmaskodni ezek után, demonstrálva, mintha felette állna a másiknak, csak mert ő így döntött.
Azért, mert a kérdező egy végtelenül odaadó és szolgálatkész lélek, és rutintalan a sárdobálásban, csak a legrettenetesebb dolog felől érdeklődik, hogy ne veszítse el a gyerekét, akit a pszihopata apja tönkretenne, akiért mindketten sokat szenvedtek ennyi év alatt, de neki kellett a "férfinak" lenni, mert a gyerek apjának egy kényelmesebb volt...
Akkor majd én mesélek némi háttré infót, amiből ép elmével senki sem kérne, és máris nem akad egy sem, aki kevésbé bűntelen, hogy az első követ dobja rá.
Na Kedves utolso, alljunk meg egy kicsit.
Aki megcsalja a ferjet, barmi gond, problema is van azt te minek nevezned? A vilagon nincs mentseg a megcsalasra, azt csak a gyava, gerenctelen emberek valasztjak megoldaskent. Barmilyen szoveget leirhatsz, ezt a velemenyemet tartom, es akik ismernek azok tudjak, hogy szemtol szembe is ez a velemenyem. Tudom, hogy nem fekete es feher semmi sem, de igenis a meltosagunkat meg kell orizni, vagy selejt emberek leszunk.
Itt a gyakorin mindenki csak a megadott informaciok alapjan tud velemenyt mondani, vagy tanacsot adni.Van olyan kerdezo aki kisregenyt ir,van aki csak par sort.Ugyhogy ne kerd szamon a hatterinformaciok hianyaban kialakulo velemenyeket.
Nekem szemely szerint annyi jott le a tortenetbol, hogy egy nehez helyzetbe kerult csalad ebben a megoldasban latta a kilabalast az anyagi problemakbol.Biztos vagyok benne, hogy addig is szar volt a kapcsolatuk, a nonek meg jol is jott ez a kis eltavoladas a ferjetol.Nem mondom, hogy a gyereket konnyu szivvel hagyta otthon, de anyakent allitom,ha tudom, hogy a gyermekem nem lesz biztonsagban az apja mellett, nincs az az isten,hogy magara hagyjam.Szerintem a pasi apakent jol, vagy legalabbis megfeleloen funkcional.A konnyu testi serteses bantalmazasrol meg a velemenyem az (hatterinfok hianyaban) hogy amikor kiderult, hogy az asszonyka felrejar, akkor kapott nehany maflast a joggal duhos ferjtol. (Mas kerdes, hogy tudjuk,not/ferfit nem verunk.)Roviden osszefoglalva, a kerdesbol en annyit szurtem le:hosszu ideig a ferjem gondozta a gyermekunket,de most valunk, az en hibambol is.Ugye a ferjem nem kaphatja meg a gyermeket, mert ilyen- olyan vadallat,meg beteg,meg pszichopata,meg tomeggyilkos meg stb.....?
1. Jó lenne, ha legalább valami kamu nicket kiírnál, hogy az iderüljön, ugyanaz írja az összes előítéletből született hozzászólást, és nem mindig más valaki válaszol a kérdező újabb részleteire.
2. az jó lenne, ha nem a te problémád alapján ítélkeznél, mert hétszentség, hogy valami vaj van a füled mögött ebben a témában...(akarsz róla beszélgetni?- ja, mindenféle név nélkül az sem fog kiderülni, he felteszed a magad problémáját, ugyanazé, aki itt kiosztja a másikat....)
3. a 2. alapján, jó lenne, ha ami közölve van infó, akkor azt felfognád, értelmeznéd, és nem lépnél át rajta, ellenben helyette beleolvasva olyat, ami nincs ott, hogy aztán "van egy jó magyarázatom, keresek hozzá problémát" alapon vonj le konklúziót. Eleve volt egy előítéleted, és semmi új inf nem térít el tőle, mindenáron ragaszkodsz hozzá.
Pl, a dorbézolás.
11, 13, 24 vagyok.
Akkor kezdjuk az elejen.
Ugye hazasok, remlik valami? joban-rosszban-betegsegben....
Adott egy beteg leszazalekolt ferj, aki ugye nem igazan tud dolgozni, elegge kiszolgaltatott helyzetben van, van egy feleseg aki probalta megoldani a problemat, de nem ment.
Vannak gyerekek akik a feleseg szerint honapokig jo helyen voltak a beteg, gyogyszerfuggo, brutalis apanal. Persze mindjart mas a velemeny az aparol, ha van uj pali, mar egyaltalan nem alkalmas gyereknevelesre.
A megcsalasrol a velemenyem ismert.
Nem nincs semmi ilyenben reszem, es remelem nem is lesz.
Ezekre is reagalnom kell: "joban-rosszban-betegsegben...." igen, meg is tettem amit kellett, mivel o nem kepes ra....
"beteg leszazalekolt ferj, aki ugye nem igazan tud dolgozni, elegge kiszolgaltatott helyzetben van" de arra kepes, hogy kocsmazzon, gyerekkel egyutt, kovetelozzon, hogy ja, az a cipo csak (!!!) 22 ezer, vegyuk meg neki, mig en 1fontos boltokban vasarolok, gyereknek, neki is, magamnak nem (1 angol font=400 forint) ...."Vannak gyerekek akik a feleseg szerint honapokig jo helyen voltak a beteg, gyogyszerfuggo, brutalis apanal" egy kisfiunk van, NEM honapokig, olvasni kene, fent leirtam, 5-6 het melo utan, 2-3het szabi otthon, volt amikor 4 het...hogy egy no, feleseg mas ferfinal keres szeretetet annak oka van, es ez fifty-fifty, ja persze konnyebb rakiabalni hogy budos qrva, az a legegyszerubb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!