Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Udv! 3,5 eve Angliaban dolgozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hippianyu kérdése:

Udv! 3,5 eve Angliaban dolgozom,5-6 het melo,2-3 het szabi otthon,8 eves kisfiunk apjaval otthon a kozos lakasunkban. Hazastarsi kapcsolatunk megromlott, ferjem a hatam mogott beadta a valopert, maganak akarja a kisfiunkat. Milyen eselyei vannak?

Figyelt kérdés
Svajci frankos hiteleink miatt kellett kijonnom melozni, ferjem rokkantnyugdijas, szivbeteg, cukorbeteg, Xanax nyugtatot szed, labilis a lelkiallapota.Bantalmazott is amikor szabin voltam, konnyu testi sertes, meghallgatas volt, tagadott mindent, hiaba van latlelet is.En nyar vegen koltozom haza.

2015. jún. 18. 00:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Azert megiscsak Te lettel ribizli, es meg csodalkozol a bantalmazason?? Ha honapokig az apa neveli a gyereket akkor jo eselye van, hogy o kapja meg. Eddig nem volt beteg meg hasonlok, hogy ra merted bizni hosszu idokre? Most lett hirtelen alkalmatla ra?
2015. jún. 18. 13:18
 12/42 A kérdező kommentje:
akkor szerinted az asszony verve jo, foleg a gyerek szeme lattara??? .... kenyszerhelyzetben vagyunk, voltunk....komolyan akinek nincs hitele, es beteg emberrel el egyutt, fogalma nincs a dolgok allasarol...persze itelkezni a legkonnyebb kivulalloknak....az senkit nem erdekel hogy minden fillert kuldtem haza, ellatasra, kajara, stb...amikor tudtam mentem haza, egyutt voltunk....jaaaa, megcsalt a nejed? akkor neked mindent lehet?? pffff.....
2015. jún. 18. 13:50
 13/42 anonim ***** válasza:
50%
Igen draga, mert az egy dolog, hogy szaar az eleted, de akkor alj ele es mond az arcaba, ne mas faarkat kezelgesd. A gerinced hol van?
2015. jún. 18. 14:30
 14/42 A kérdező kommentje:
nekem a helyen, eltartottam es a mai napig is eltartok egy rokkant ferjet, egy gyereket...cserebe kaptam, kapom a nagy semmit, o dorbezol otthon a penzbol amit kuldok, ja meg kozben meg is ver....ez helyes, ugye??? komolyan....
2015. jún. 18. 14:37
 15/42 Bence_ ***** válasza:

Ez helytelen és rossz.

De ez a te életed, te döntéseidnek a következménye.

Te választottad őt. Te nemzettél vele gyereket.

Vele, így élsz ez mind a te döntésed. Ha másként szeretnél élni hozz más döntéseket. Másra fogni könnyű, sokan teszik de az életed akkor fog változni ha te változtatsz. Másik pasi elött ezt a kapcsolatot illett volna lezárni. Mert zsák a foltját. Ameddig te sunnyogsz addig a párod is sunnyogó lesz. Hiszen ő a tükörképed.

2015. jún. 18. 15:56
 16/42 A kérdező kommentje:
nem sunnyogtam, tudott a masikrol...mikozben meg mindig en voltam, vagyok is meg a csaladfenntarto, mert kot a munkaszerzodesem....persze mindenkinek megvan a velemenye...en konkret, segito valaszokat szeretnek, az elitelo kommenteket nem tudom hasznalni a valopernel...
2015. jún. 18. 16:14
 17/42 A kérdező kommentje:
Ha a tukorkepem lenne, elmenne dolgozni o is...en fizetek minden hitelt, rezsit, mindent....csaladi munkamegosztas??? hmmm.....feladni mindent hogy ne menjunk a hid ala....hogy ki tudja valtani a gyogyszereit...
2015. jún. 18. 16:21
 18/42 Bence_ ***** válasza:

Hol itélkezem?

Te a bíró helyében magadnak itélnéd a gyereket ha nem tudod biztosítani a lakhatását?

2015. jún. 18. 17:11
 19/42 Bence_ ***** válasza:

Tükröd úgy értem tükrözi milyen vagy.

Egy olyan ember akivel ezt meglehet csinálni.

Az új párodnál tudtok lakni?

2015. jún. 18. 17:14
 20/42 anonim ***** válasza:
41%
Mikor történt a megcsalás, az se mindegy? Egyébként meg mielőtt megcsaltad, megbeszélted, közölted vele, hogy most elmegyek mástól megkeresni a szeretetet? Próbáltatok tenni valamit a kapcsolatért? Az éremnek mindig két oldala van, ezt te is írtad, mind a ketten sárosak vagytok. A gyereknek nem is tudom, hol lenne jobb, de én az új pár helyében nem helyeznék beléd sok bizodalmat. Létesítesz kapcsolatot egy másik személlyel, amíg az előzőt le nem zárod? Hát hol ebben a tisztesség? Ő bántalmaz, te megcsalod. Egyik kopó, másik eb. Komoly fejtörést okoznátok nekem, ha én lennék a bíró.
2015. jún. 18. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!