Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás folyamatban, kell e az exem engedélye ahhoz, a a fiukat külföldre vigyem nyaralni az párommal?
A válásunk folyamatban van és a párommal szeretnénk a két fiamat elvinni nyaralni. a fiuk velem vannak, 7 és 3 évesek.
Az exférjem beleszólhat a nyaralásba?
Omba!
Anyuka szerint alkesz és anyuka szerint akarta elutni. Az az anyuka állítja ezt, aki jelenleg még ennek az apukanak a férje és jelenleg a szeretojevel készül nyaralni vinni a gyerekeket.
Mi van akkor, ha apuka miatta lett alkesz, mert csalta orrba szájba? Már ha egyáltalán az. Sok nő játssza ki az alkoholista erőszakos állat a ferj kártyát valaskor
Mi van ha...????
Most mégis... idetesz valaki egy kérdést, név nélkül, hogy a név nélküli másikról hazudjon egy jót?
A kérdésre meg már rég van válasz.
Ha vki oda is figyelt arra, h én mit írok, akkor láthatja, hogy 2 és nem 3 gyermekem van.
Lehet védeni a függőt, ráfogni a körülményekre v az asszonyra. De mind jól tudjuk, h csak saját maga felelős a kialakult függőségért. Mert senki nem tartott pisztolyt a fejéhez h igyon alkoholt, vagy hogy ittasan vezessen és okozzon balesetet.
A választ megkaptam a kérdésemre és nem én generáltam itt a feszültséget, mert nem tud meghatni, hogy hány %om van ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!