Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás folyamatban, kell e az exem engedélye ahhoz, a a fiukat külföldre vigyem nyaralni az párommal?
A válásunk folyamatban van és a párommal szeretnénk a két fiamat elvinni nyaralni. a fiuk velem vannak, 7 és 3 évesek.
Az exférjem beleszólhat a nyaralásba?
Azért vicces, ha manapság már azért néznek le/szólnak be, mert az ember nem tart szeretőt a férje/felesége mellett, és akkor milyen prűd...
A kérdésre reagálva: tudtommal ha még nem ment végbe a gyermekelhelyezés, akkor kell a férjed engedélye is.
Sztem meg Te ne tedd magad közröhej tárgyává
Mit tudsz te az életemről? Sztem Te magad Is jól tudhatod, h egy válás nem két hét.
Elköltöztem, beadtam a válási papirokat, és még így is szeretőm van ?
Nem abban a világban élünk, ezt mindenki jól tudja.
Jah, vagy maradnom kellett volna egy alkoholista mellett, aki el akart a kocsijával ütni ???
Ja, hogy még a szokásos alkesz+erőszakos kártyát is megjatszod? Természetesen mindig csodálatos ferj volt, ezért is vn két gyerek, csak a második születése után fordult ki magából, ugye?
Nem, mint írtam nem 2 hét a válás. Max 9 hónap. Ugyanis akkor is elvalasztanak, ha nincs még vége a vagyonmegosztasnak és a gyermekelhelyezesnek
Ki a fene mondta azt h az uj pasihoz költöztem a gyerekeimmel? ???
Mindenkinek idő kell, h felismerje azt h a kapcsolata szar. Ahhoz is h ez ellen tegyen.
De részemről zárom ezt a vitát, mert ezt az életet én élem, nem ti.
Az apát tájékoztatni kell, ha nem egyezik bele, akkor ő fordulhat a gyámhatósághoz, és az dönt. Nem tudom, mennyire van képben ezekkel a dolgokkal, és tenne-e akár egy lépést is.
Ha van már útlevelük a srácoknak, vagy olyan helyre mentek, ahova elég a személyi és van nekik, sima ügy szerintem. Útlevéligényléshez viszont mindkét szülő aláírása kell.
Mi az, hogy külföld?
Az Unión belül belföldön vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!