Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás folyamatban, kell e az exem engedélye ahhoz, a a fiukat külföldre vigyem nyaralni az párommal?
A válásunk folyamatban van és a párommal szeretnénk a két fiamat elvinni nyaralni. a fiuk velem vannak, 7 és 3 évesek.
Az exférjem beleszólhat a nyaralásba?
Hofi nevű humorista azt mondta, hogy Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma... két fő. :D
Ahogy elnézem a válaszokat: 200 is van az.
Gyerektelen, kispötsök... mi a francnak beszéltek bele, olyanba, ami remélhetőleg soha nem lesz helyzet az életetekben?
Vagy aki nem ismer közelről válás közbeni alkeszt... uggyan már.
Amúgy meg én nem kértem tanácsot, de kitöltöttem a facen egy tesztet, épp az imént...
"
Eredményed:
Te 99,8%-ban egészséges vagy mentálisan! Szellemileg te szuper állapotban vagy! "
Hát Omba, ki egy Facebookos tesztnek hisz, az minden csak nem épeszű.
Szíves tajekoztatasodra pedig kozlom: van gyerekem. Nálunk a másik szülő felügyeleti jogát évekkel ezelőtt megszuntette a bíróság. Ez azt jelenti, hogy semmihez nem kell az engedélyét kérnem, olyan, mintha nem is létezne. Tőlem bizony tavaly nyáron kérték a beleegyező nyilatkozatot, pedig schengenen belul utaztunk. Nem mindenkitől kérik, de időnként bizony ellenőrzik és ha te nem tudod felmutatni, akkor bizony nemhogy nem utazol, de még is várod rendőröket, akiknek magyarazkodhatsz, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!